De knappe hoofdtelefoons van Shinola

Ooit al van Shinola gehoord? Als je een lifestyle lover bent waarschijnlijk wel. Waar ze tot voor kort voornamelijk bekend stonden voor hun tassen en horloges, pakken ze nu voor het eerst ook uit met een hoofdtelefoon. Leder en staal in een fraai vormgegeven exemplaar, dat is wat je krijgt.

Simpel, maar knap

Compleet nieuw is audio niet voor Shinola, want eerder hadden ze ook al een draaitafel en speakers uitgebracht, maar nu is er dus de Canfield Headphone Collection. Wij vinden ze alvast heel mooi.

Je hebt een on-ear en een over-ear exemplaar, die tussen de 500 en 600 dollar schommelen en een goedkopere variant voor in de oren. De grotere exemplaren zijn verkrijgbaar in het zwart en cognac Ze zijn wel voorzien van een draad en ook Bluetooth is niet voorzien.

De hoofdtelefoons zouden garant staan voor warme mid-tonen, natuurlijke bassen en heldere hoge geluiden. Bovendien hoor je amper tot geen omgevingsgeluid. Hoge kwaliteit in een al bij al simpel design, soms moet het niet complexer zijn. Ze gaan ideaal samen met je laptop of smartphone.

Wil je ze op je oren? Bestellen kan het makkelijkst online, want hier in ons landje ga je ze moeilijk vinden!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Revolutionair snowboarden als een baas met deze Burton Step On

Zijn wij klaar voor een nieuw ski-avontuur? Wie weet! We wachten nog altijd op ...

2 rugzakken om mee uit te pakken!

Festivals, tripjes naar het strand, een pretpark met de kids, af en toe en ...

Een Smartwatch voor koningen!

Het is niet onze gewoonte om twee keer over hetzelfde te schrijven, maar als ...

Hosting door Fraai