Harrys of London pakt uit met nieuwe BOLT sneakers

Ooit als eens van Harrys of London gehoord? Waarschijnlijk niet en dat is oprecht jammer. Want dit op en top Brits merk heeft stijl, klasse en niet iedereen loopt er aan deze kant van het kanaal mee rond, wat wil je nog meer?

Britse stijl, Italiaans leder

Schoenen staan centraal bij Harry of London, maar ze hebben ook hele leuke tassen en andere accessoires. Recent kwamen ze trouwens met hun nieuwe sneaker op de markt, de wel heel bijzonder BOLT. Een opvallende streep siert de schoen, die van Italiaans leder is vervaardigd. De schoenen zijn waterdicht en blijven in principe door het bijzonder leder ook krasvrij. Kortom: ze kunnen tegen een stootje.

De buitenzool is extra verstevigd om lekker lang mee te gaan en de Technogel 3D inner-sole zorgt voor een zeer aangenaam draagcomfort. Deze instekers zouden wel eens tot je favoriete sneakers kunnen uitgroeien. Wil je trouwens je look helemaal compleet maken, schaf je dan een bijpassende tas aan.

Aangezien ze je in België momenteel nog niet kan vinden, zal je ofwel de plas moeten oversteken, ofwel online bestellen. Reken maar op om en bij de 360 Britse pond. Niet goedkoop, maar wel uniek

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Filling Pieces x Caliroots: het betere werk!

Ik weet het, ik val in in herhaling, maar als Filling Pieces uitpakt met ...

Masha Hilton: de Vlaamse ‘Joker’

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

LOR by Laure

Truien, sweaters, t-shirts, de nieuwe collecties die elke week opduiken zijn niet meer bij ...

Hosting door Fraai