Cristiano Ronaldo scoort tegenwoordig meer naast het veld

3X vader in vijf maanden! Dat staat zowat gelijk aan een regelrechte hattrick! En alsof dat nog niet genoeg is, claimt een andere Portugese dame, die goed voorzien is van oren en poten, om in deze periode ook nog eens de pretstengel van CR7 te hebben bereden. De man met 4 gouden ballen, op zijn kast weliswaar, scoort dus niet alleen op het veld aan de lopende band.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

En, CR7 houdt wel van een stevig achterwerk. Na intiem geweest te zijn met de Braziliaanse Miss BumBum Erika Canela, kwam aan het licht dat hij nog met een kandidate van die verkiezing naar bed zou zijn geweest. En laat dat nu net ook het kenmerk van de Portugese vrouw in kwestie zijn, de 21-jarige Natacha Rodrigues, niet te verwarren met de net bevallen Spaans/Argentijnse Georgina Rodriguez, oftewel mama van kind 3 in vijf maanden.

Natacha, een durvertje, stuurde CR7 een berichtje van haar achterwerk met daarbovenop een dikke zoen. Cristiano, die wel een stevig achterwerk lust, begon direct te sturen en ze waren vertrokken. Toen Natacha als toemaatje een filmpje met zichzelf al twerkend in lingerie doorstuurde, kon de veelvoudig profvoetballer van het jaar zich niet houden en nodigde hij haar uit op zijn appartement in Lissabon.

Soit, het kind dat 2 uur lang uitgenodigd was op Cristiano’s appartement had naar eigen zeggen seks in elke kamer behalve de slaapkamer. Hij vertelde haar dat ze de enige was voor hem. Het naïeve kind geloofde het ook. Wel hield ze er ook een baseballpetje en 300€ voor de taxi aan over. Hoewel ze het bestempelt als ‘een droom die voor ons beiden uitkwam’ voelt ze zich redelijk bedrogen. Dat werd haar pijnlijk duidelijk toen ze een uur na het gerampetamp een SMS’je kreeg met daarin: ‘Laat dit geheim blijven’. 300€ en een baseballpetje…iets in ons zegt dat CR7 hier goedkoop van af is gekomen.

Credits: Instagram
Bron: The Sun

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Karlie Kloss…de nieuwe Heidi Klum?

Ze vervangt Heidi alvast als nieuw gezicht voor het modeprogramma ‘Project Runway’ Waar de ...

Ravissante vlogster Famke Louise schittert in stomende shoot!

Kennen jullie deze knappe vlogster al? Voor zij die deze knapperd nog niet moesten ...

Hosting door Fraai