Wintersporten als een baas! Luxe penthouse kost je slechts 83€ per nacht!

Tenminste als je nog 5 vrienden (of misschien wel beter, vriendinnen) zoekt die willen meegaan naar dit heerlijk stulpje. En die zal je onwaarschijnlijk snel kunnen vinden, want zeg nu zelf, wat is er nu gezelliger dan een wintervakantie onder vrienden? Skiën, pintje pakken, nog wat skiën, Goulashsuppe naar binnen haspelen, terug skiën, après-skiën, fondke leggen en dan nog wat pintjes pakken tot het moment je maaginhoud opnieuw dreigt boven te komen en je beslist om toch maar te gaan slapen? En belangrijk…om dan de volgende dag in herhaling te vallen? Wij zijn fan!

En vergeet dit jaar die dure hotelkamer maar! Ga voor een upgrade en spendeer 83 euro per persoon per nacht en installeer je met in totaal zes vrienden in een waanzinnig grave luxe penthouse in Oostenrijk.

Deze luxe penthouse ligt in Oostenrijk en meer bepaald tussen Ischgl and Kappl. Ischgl, bekend om zijn waanzinnige skiparty’s, afsluitfeestjes vol wereldsterren, etc… . De locatie zit dus snor! Het pand des te meer! Het heeft zowaar een bewoonbare oppervlakte van 280 m² en een terras van 71 m² en is lekker uitgerust met een binnenzwembad, sauna en stoomcabine. Waar wacht je nog op? ‘Skifahren verdamt!’ 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Doe eens heerlijk decadent op The Yacht Week!

Zin in het uitstapje van je leven. Met een jacht van festival naar festival, ...

Louis Vuitton gaat op reis met BRITART

Ok, ik geef het toe, ik heb al een tijdje geen bal meer aangeraakt, ...

Een appeltje voor de dorst

Bij whatmatters streven we naar een gezonde levensstijl, wat ons niet altijd lukt, de ...

Hosting door Fraai