Wintersporten als een baas! Luxe penthouse kost je slechts 83€ per nacht!

Tenminste als je nog 5 vrienden (of misschien wel beter, vriendinnen) zoekt die willen meegaan naar dit heerlijk stulpje. En die zal je onwaarschijnlijk snel kunnen vinden, want zeg nu zelf, wat is er nu gezelliger dan een wintervakantie onder vrienden? Skiën, pintje pakken, nog wat skiën, Goulashsuppe naar binnen haspelen, terug skiën, après-skiën, fondke leggen en dan nog wat pintjes pakken tot het moment je maaginhoud opnieuw dreigt boven te komen en je beslist om toch maar te gaan slapen? En belangrijk…om dan de volgende dag in herhaling te vallen? Wij zijn fan!

En vergeet dit jaar die dure hotelkamer maar! Ga voor een upgrade en spendeer 83 euro per persoon per nacht en installeer je met in totaal zes vrienden in een waanzinnig grave luxe penthouse in Oostenrijk.

Deze luxe penthouse ligt in Oostenrijk en meer bepaald tussen Ischgl and Kappl. Ischgl, bekend om zijn waanzinnige skiparty’s, afsluitfeestjes vol wereldsterren, etc… . De locatie zit dus snor! Het pand des te meer! Het heeft zowaar een bewoonbare oppervlakte van 280 m² en een terras van 71 m² en is lekker uitgerust met een binnenzwembad, sauna en stoomcabine. Waar wacht je nog op? ‘Skifahren verdamt!’ 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Hosting door Fraai