Waarom Netflix zaaddodend is?

Ben jij ook zo een binge watcher die elke serie op Netflix heeft gezien en zelden tot nooit zijn lamme reet nog uit de zetel heft? Lees dan verder en huiver!

Slechter zaad door zetelhangen!

Weet dat een onderzoek heeft aangetoond dat teveel televisie kijken je zaad genadeloos afmaakt. Althans als we een Deens onderzoek mogen geloven. Kijk je meer dan 5 uur per dag naar Netflix, weet dan dat je zaadconcentratie met 29% afneemt en je productie met 39%. Ondergetekende kijkt nooit televisie en heeft 3 koters, als je nog meer bewijs wil…

Netflix & chill krijgt zo wel een heel aparte betekenis. Wat wel mag? Computergames, want hoe lang je die ook blijkt te spelen, dat schijnt dan weer geen effect te hebben. Begrijpen wie kan.

Ben je bezig met oefenen voor een kind kijk dan minder tv? Lees alle artikels op Whatmatters en je bent veel beter af. Bovendien geven we nog geregeld tips mee hoe je een kind maakt ook, dus dat is dubbel gewonnen!

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Nooit meer meurende sporttas!

Ok, ik geef het toe, het is best al eventjes geleden dat ik een ...

Vrouwen zijn gelukkiger bij lelijke mannen

Soms kan het lezen van een artikel, je een stevig oppepper geven. Zo lazen ...

Hosting door Fraai