Is Yana de eerste verleidster uit de nieuwe Temptation Island?

We zitten op hete kolen. Als je in bent voor een potje intellectueel drama, onbeschermde seks, zon, zee, strand, intriges, drankmisbruik, overspel en elkaars relatie op de schaamlippen te laten lopen, dan zit je binnenkort met Tempation Island, het programma waar het verboden is bij na te denken, weer helemaal goed.

Voor zij die afgelopen jaren op Pluto hebben geleefd, het komt er bij T.I. op neer dat gelukkige (?) koppeltjes gaan kijken hoe goed hun relatie in elkaar steekt en vooral of ze trouw kunnen blijven nadat ze van hun partner gescheiden worden en gedropt worden op een tropisch zwoel en warm eiland bij een bende patsers en siliconen gevulde hete bezekes vol alcohol.

Na de succesvolle reeks vorig jaar komt er in februari volgend jaar opnieuw een seizoen op ons af. Zowaar een jubileumeditie want dit wordt het tiende seizoen. En dan mag er al eens uitgepakt worden. Zo zullen we maar liefst zestien afleveringen (!) te zien krijgen, mooi aan elkaar gepraat door Rick Brandsteder en  onze ex-Miss België, Annelien Coorevits.

Volgens onze bronnen hadden er zich maar liefst 163 Vlaamse koppels aangemeld voor het programma, goed voor 2 van de 4 plaatsen. Hoeveel er zich in Nederland hebben aangemeld weten we niet. Wat het gemiddelde IQ is van die 326 (2X163) aangemelde personen, weten we ook niet. Deze resultaten worden nog onderzocht in de Zoo van Planckendael.

Of het hoog genoeg zal zijn om door te hebben dat de verleiders er alleen maar zijn om ‘hartjes te breken’ en/of gewoon eens goed van bil te gaan na een sloot niet-gemeende liefdesverklaringen, dat weten we waarschijnlijk al bij aflevering 1. Een weekblad heeft ook al een verleidster gelekt. Figuurlijk dan. Ene Yana Daems, die wel erg veel weg heeft van het profiel van Pommeline (verleidster vorige reeks) zal er alles aan doen om de mannen rond haar vinger en meer te winden.

Wij gingen even achter haar aan maar ze liet ons weten geen interviews te mogen geven alvorens het officieel bericht komt. Bij deze is haar deelname bevestigd zeker?

Credits: Facebook

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Rock Chick Jessica Morrow!

Ma how, Jessica Morrow. Nee, ons West-Vlaams is niet echt geweldig, maar dat is ...

Achter de lens met fotograaf Stefan Alen

Recent kozen we nog het Schatje van Zolder op Whatmatters. Uiteraard waren wij zelf ...

Dansen dansen dansen met knapperd Laurien Decibel

Beverly Hills 90210, Melrose Place, Baywatch,…pure nostalgie voor de jongens van Whatmatters. We kunnen ...

Hosting door Fraai