Is Yana de eerste verleidster uit de nieuwe Temptation Island?

We zitten op hete kolen. Als je in bent voor een potje intellectueel drama, onbeschermde seks, zon, zee, strand, intriges, drankmisbruik, overspel en elkaars relatie op de schaamlippen te laten lopen, dan zit je binnenkort met Tempation Island, het programma waar het verboden is bij na te denken, weer helemaal goed.

Voor zij die afgelopen jaren op Pluto hebben geleefd, het komt er bij T.I. op neer dat gelukkige (?) koppeltjes gaan kijken hoe goed hun relatie in elkaar steekt en vooral of ze trouw kunnen blijven nadat ze van hun partner gescheiden worden en gedropt worden op een tropisch zwoel en warm eiland bij een bende patsers en siliconen gevulde hete bezekes vol alcohol.

Na de succesvolle reeks vorig jaar komt er in februari volgend jaar opnieuw een seizoen op ons af. Zowaar een jubileumeditie want dit wordt het tiende seizoen. En dan mag er al eens uitgepakt worden. Zo zullen we maar liefst zestien afleveringen (!) te zien krijgen, mooi aan elkaar gepraat door Rick Brandsteder en  onze ex-Miss België, Annelien Coorevits.

Volgens onze bronnen hadden er zich maar liefst 163 Vlaamse koppels aangemeld voor het programma, goed voor 2 van de 4 plaatsen. Hoeveel er zich in Nederland hebben aangemeld weten we niet. Wat het gemiddelde IQ is van die 326 (2X163) aangemelde personen, weten we ook niet. Deze resultaten worden nog onderzocht in de Zoo van Planckendael.

Of het hoog genoeg zal zijn om door te hebben dat de verleiders er alleen maar zijn om ‘hartjes te breken’ en/of gewoon eens goed van bil te gaan na een sloot niet-gemeende liefdesverklaringen, dat weten we waarschijnlijk al bij aflevering 1. Een weekblad heeft ook al een verleidster gelekt. Figuurlijk dan. Ene Yana Daems, die wel erg veel weg heeft van het profiel van Pommeline (verleidster vorige reeks) zal er alles aan doen om de mannen rond haar vinger en meer te winden.

Wij gingen even achter haar aan maar ze liet ons weten geen interviews te mogen geven alvorens het officieel bericht komt. Bij deze is haar deelname bevestigd zeker?

Credits: Facebook

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Girl Next Door: Chayenne Vekemans

Af en toe bots je toevallig op iemand, laat het ons The Girl Next ...

Josje met de billen bloot op wandel!

Die dekselse Josje toch. Ondanks haar solocarrière niet echt van de grond komt weet ...

Knap ding Manon Kool over Karma, GTA en de FHM500!

Het zijn weer leuke tijden in Nederland. Iedereen is in de ban van de ...

Hosting door Fraai