Zo geraak je als midget toch aan een vrouw: versiertips voor kleine mannen!

Nu, wat is klein natuurlijk… Soit, als je vriendin een kop boven je uittorent, dan ben jij klein, laat het ons daarbij houding. Soit, ook al heb je de lengte van een forse kabouter, dan nog kan jij een heerlijk mokkel aan de haak slaan. Bij Esquire zijn ze daar toch van overtuigd. Zij geven de pygmeeën onder de lezers alvast 4 geweldige tips mee. Succes!

Eerst het slechte nieuws: vrouwen houden van lange mannen, meer nog ze hebben hun man het liefst 20 cm langer. Bovenaan! Ben je dus onder de meter vijfentachtig – en ja, daar ben ik ook bij – dan vertrek je bij het versieren dus met een achterstand.

De oplossingen

Laat kleding de centimeters compenseren

De juiste kleding kan een paar centimeter compenseren. Laat je jasje en je broek innemen, zodat dit perfect zit. Als er stof teveel is komt dat schlemiel over en valt je kleine gestalte alleen maar extra op. Zorg ook voor een gestroomlijnde look, die laat je langer lijden. Kies voor kleuren die dicht bij elkaar liggen en mijd een riem.

Heb zelfvertrouwen

Je mag dan misschien wat kleiner zijn: Driesje Mertens is dat ook… Zelfvertrouwen is belangrijk, hoe groot of klein je ook bent. Zet je sterke punten in, overtuig haar met je kwaliteiten en de lengte, die neemt ze er wel bij.

Flirt naar hartelust

Het goede nieuws? Je bent kleiner dus oogcontact komt veel minder bedreigend over. Probeer het maar eens. Oefen het wel even op voorhand, want anders word je misschien alsnog opgepakt of krijg het pak slaag van je leven van haar vrienden. Het doel is te laten merken dat je haar ziet zitten, je doet geen Bart De Pauwtje!

Lieg niet

Nee, ze gaat er nooit een meetlat naast leggen, maar lieg niet over je lengte. Uiteindelijk komt ze toch ooit je lengte te weten dus liegen heeft geen zin.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

5 tips voor een betere bedprestatie

Heren geef het maar gewoon toe. Een Olympische bedprestatie, mag je dan soms wel ...

3 keer klikken en vogelen ?!?

WAAR is de tijd dat je je moed moest verzamelen, met lood in de ...

Stoeffers! Mannen kopen vaker XL-condoom!

Whatmatters? Size or not? Een vraag die we als man, en nog meer als ...

Hosting door Fraai