Op zoek naar een royaal vakantieoptrekje in Hawaï?

Aloha! Wij zien ons al verwelkomd worden met een bloemenkrans door dansende Hawaïaanse mooie deernes in het vochtige, warme en heerlijk zwoele klimaat. Helaas zal het dan niet gaan om ons te begeleiden naar de Waiea Tower, daar waar de duurste penthouse in De Stille Oceaan te koop staat voor maar liefst $36.000.000.

Het waanzinnig grote penthouse ligt op de 36e verdieping en beschikt over 900m2 bewoonbare oppervlakte. Het biedt een prachtig uitzicht op de stille oceaan, de Diamond Head vulkaan en de skyline van Honolulu. In het complex is er tevens mogelijkheid tot de bioscoop, kan je golfen op een golf simulator en kan je genieten van de verste en lekkerste sushi van Hawaï in het vijf sterrenrestaurant.

‘The crib’ zelf beschikt op de bovenste verdieping over 5 slaapkamers, een extra grote badkamer, en zowaar een groot zwembad op het dak. Bon, iemand wat cash teveel?

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Cîroc Blue Steel

Wij geven het toe bij Whatmatters: we zijn meelopers. Tegenwoordig drinken we gin met ...

Adidas Ultraboost 4.0 ‘Deep Burgundy’

Het eerste waar je aan dacht toen je je oogjes opende deze middag? Man, ...

Hosting door Fraai