Op zoek naar een royaal vakantieoptrekje in Hawaï?

Aloha! Wij zien ons al verwelkomd worden met een bloemenkrans door dansende Hawaïaanse mooie deernes in het vochtige, warme en heerlijk zwoele klimaat. Helaas zal het dan niet gaan om ons te begeleiden naar de Waiea Tower, daar waar de duurste penthouse in De Stille Oceaan te koop staat voor maar liefst $36.000.000.

Het waanzinnig grote penthouse ligt op de 36e verdieping en beschikt over 900m2 bewoonbare oppervlakte. Het biedt een prachtig uitzicht op de stille oceaan, de Diamond Head vulkaan en de skyline van Honolulu. In het complex is er tevens mogelijkheid tot de bioscoop, kan je golfen op een golf simulator en kan je genieten van de verste en lekkerste sushi van Hawaï in het vijf sterrenrestaurant.

‘The crib’ zelf beschikt op de bovenste verdieping over 5 slaapkamers, een extra grote badkamer, en zowaar een groot zwembad op het dak. Bon, iemand wat cash teveel?

 

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

De russen zijn terug via Berlijn!

Op doktersadvies kwam ik bij Wostok terecht. Zijn diagnose was een teveel aan alcohol ...

Must Have! Machine die ijsblokjes van Gin Tonic maakt!

Zomers weer, dat nodigt uit tot een zomers drankje! Zoals jullie weten en al ...

Welcome to the jungle

Mag het voor jou in de zomer ook wat fleuriger? In elk geval met ...