Op zoek naar een royaal vakantieoptrekje in Hawaï?

Aloha! Wij zien ons al verwelkomd worden met een bloemenkrans door dansende Hawaïaanse mooie deernes in het vochtige, warme en heerlijk zwoele klimaat. Helaas zal het dan niet gaan om ons te begeleiden naar de Waiea Tower, daar waar de duurste penthouse in De Stille Oceaan te koop staat voor maar liefst $36.000.000.

Het waanzinnig grote penthouse ligt op de 36e verdieping en beschikt over 900m2 bewoonbare oppervlakte. Het biedt een prachtig uitzicht op de stille oceaan, de Diamond Head vulkaan en de skyline van Honolulu. In het complex is er tevens mogelijkheid tot de bioscoop, kan je golfen op een golf simulator en kan je genieten van de verste en lekkerste sushi van Hawaï in het vijf sterrenrestaurant.

‘The crib’ zelf beschikt op de bovenste verdieping over 5 slaapkamers, een extra grote badkamer, en zowaar een groot zwembad op het dak. Bon, iemand wat cash teveel?

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Scandinavisch design voor je tuin/terras

Terwijl de ene redacteur van Whatmatters in het landelijke Geel uitkijkt over de velden ...

Whatmatters Real Estate Te koop: Lekker optrekje!

Hier brandt de lamp…of beter brandde. Op een 45 minuutjes rijden vanuit de woonplaats ...

Naar de vernieuwde Club Med op de Malediven

We weten natuurlijk niet hoe het bij jullie zit, maar wij dromen in elk ...

Hosting door Fraai