Op zoek naar een royaal vakantieoptrekje in Hawaï?

Aloha! Wij zien ons al verwelkomd worden met een bloemenkrans door dansende Hawaïaanse mooie deernes in het vochtige, warme en heerlijk zwoele klimaat. Helaas zal het dan niet gaan om ons te begeleiden naar de Waiea Tower, daar waar de duurste penthouse in De Stille Oceaan te koop staat voor maar liefst $36.000.000.

Het waanzinnig grote penthouse ligt op de 36e verdieping en beschikt over 900m2 bewoonbare oppervlakte. Het biedt een prachtig uitzicht op de stille oceaan, de Diamond Head vulkaan en de skyline van Honolulu. In het complex is er tevens mogelijkheid tot de bioscoop, kan je golfen op een golf simulator en kan je genieten van de verste en lekkerste sushi van Hawaï in het vijf sterrenrestaurant.

‘The crib’ zelf beschikt op de bovenste verdieping over 5 slaapkamers, een extra grote badkamer, en zowaar een groot zwembad op het dak. Bon, iemand wat cash teveel?

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Vissen als een echte vent doe je zo!

Word je net als ons al mottig van de gedachte aan zeedeining? Ben je een ...

Gin van bij de apotheek

Of gin heilzaam is voor het lichaam, eerlijk daar hebben we onze twijfels over ...

4 tips voor trips met vrienden

Het is zover: je bent het thuis zo beu als koude pap of je ...

Hosting door Fraai