Double fun (of trouble) met deze Fit Chick Twins

Neen, we hebben niet teveel gedronken en zien alles dubbel. Of toch alleszins vandaag niet. Het is dus gepermitteerd om vandaag alles in tweevoud te bekijken. En als dat dan gaat om heerlijk mooie meiden die dan ook nog eens als twee druppels water op elkaar lijken, komen we deze regenachtige, koude zondag vlotjes door.

Trick or treat 🐰🐰 #happyhalloween 👻👯

Een bericht gedeeld door JULIA & STEPHANIE BAESSLER (@baesslertwins) op

Over wie hebben we het? Stephanie (de brunette) en Julia (de blonde) Baessler. Een Oostenrijkse tweeling die we enkel door het verschil in haarkleur kunnen onderscheiden. Om hun studies Rechten aan de Universiteit van Wenen te bekostigen, bloggen ze over ‘glamour tips’, workouts en bestoken ze ons met de meest hete foto’s.

Ben je voor blond of bruin? Wel, als we de Instagram-accounts van beide dames even ontleden verkiezen 201K de blonde en 188K de brunette. Wij verkiezen ze samen…maar dit account kan nog wel wat support gebruiken (slechts 25K).

Wir hoffen ihr hattet einen tollen Ostersonntag 🐰🐰❤️ #happyeaster @frank.teich.photography

Een bericht gedeeld door JULIA & STEPHANIE BAESSLER (@baesslertwins) op

Credits: Instagram & Facebook

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Heerlijk stomende video Marissa Galle kruidt Hunkemöller Blogger Awards

Wij, de redactie van Whatmatters, en toch wel een toonaangevend platform als het gaat ...

Esmeralda Roxana Alvarez Leyva maakt Vlaanderen tikkeltje exotischer

En niet alleen Vlaanderen maar ook Whatmatters is met één post 20° graden warmer ...

Vlaamse schone prikkelt Instagram met pikante foto’s

Wie heeft er al van Rubia Mood gehoord? Trouwe volgers van Whatmatters en onze ...

Hosting door Fraai