Double fun (of trouble) met deze Fit Chick Twins

Neen, we hebben niet teveel gedronken en zien alles dubbel. Of toch alleszins vandaag niet. Het is dus gepermitteerd om vandaag alles in tweevoud te bekijken. En als dat dan gaat om heerlijk mooie meiden die dan ook nog eens als twee druppels water op elkaar lijken, komen we deze regenachtige, koude zondag vlotjes door.

Trick or treat 🐰🐰 #happyhalloween 👻👯

Een bericht gedeeld door JULIA & STEPHANIE BAESSLER (@baesslertwins) op

Over wie hebben we het? Stephanie (de brunette) en Julia (de blonde) Baessler. Een Oostenrijkse tweeling die we enkel door het verschil in haarkleur kunnen onderscheiden. Om hun studies Rechten aan de Universiteit van Wenen te bekostigen, bloggen ze over ‘glamour tips’, workouts en bestoken ze ons met de meest hete foto’s.

Ben je voor blond of bruin? Wel, als we de Instagram-accounts van beide dames even ontleden verkiezen 201K de blonde en 188K de brunette. Wij verkiezen ze samen…maar dit account kan nog wel wat support gebruiken (slechts 25K).

Wir hoffen ihr hattet einen tollen Ostersonntag 🐰🐰❤️ #happyeaster @frank.teich.photography

Een bericht gedeeld door JULIA & STEPHANIE BAESSLER (@baesslertwins) op

Credits: Instagram & Facebook

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Stephanie Žanetić, fotogenieke mooie meid met eigen lingerielabel

Hop, de auto in naar Brugge vandaag. Cruisend over de E34, in de volksmond ...

Amber De Vos, topmodel in wording!

Aangesproken worden op straat door de referentie als het gaat om het scouten van ...

Weekendmadeliefjes 34

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...