3 fonkelnieuwe Antwerpse hotspots!

Ja, we zijn van Antwerpen, kunnen we verder ook weinig aan doen. Nu is het wel zo, dat daar volcontinu nieuwe hotspots het levenslicht zien, dus erg vinden we dat niet. Hoewel Jens, enkele jaren geleden zijn hart naar Geel is gevolgd, keert hij toch nog geregeld terug om mee deze nieuwe plekjes te ontdekken. Hieronder stellen we alvast 3 nieuwe plekjes voor die alles in huis hebben om tot blijvertjes uit te groeien. Zeg dat wij het gezegd hebben.

Hotel Pilar 

In de vroegere Nero hebben we uren gesleten en massa’s roebels opgedaan: wat een tijden. De zaak die er na deze legende haar intrek nam hield het niet lang vol, maar met Hotel Pilar zou daar weleens verandering in kunnen komen. De Leopold de Waelplaats is een leuke zaak rijker en dat met zich op het Museum van Schone Kunsten.

Het gaat hier om een hotel, bar en shop in één. Foodlovers ontbijten, lunchen en dineren er en het is sowieso een plekje om gezien te worden. Dat was het op deze locatie altijd al. De kleurrijke terrasstoelen zijn inmiddels weggeborgen, maar binnen heerst een Scandinavische gezelligheid.

Hümm

Hopelijk ben je te vinden voor hummus, want anders heb je in deze zaak – die niets anders serveert – weinig te zoeken. In deze lunchbar vind je Aziatische, Oosterse en Europese invloeden op je bord. Niets mis mee.

Strak beton en witte verf geven deze zaak de typisch hippe uitstraling die momenteel overheerst. Je vindt er niet minder dan 12 verschillende soorten hummus, die je trouwens ook kan meenemen. Geniet van het typische flatbread, proef van een natuurlijk wijntje of een lokaal biertje.

Racine

Er was al L’épicerie du crique, Moss en Bar Palmier en doe er nu ook nog maar Racine PAKT bij. Deze nieuwste telg vind je niet in de Volkstraat, maar in de stadsboerderij PAKT. Sowieso al een hippe hotspot die momenteel volop in de belangstelling staat.

Wat je hier mag verwachten? Quinoa, bagnats, versgeperste sappen en ander gezond lekkers. Uiteraard werd een groot deel ter plekke geoogst, dus veel verser zal je het in Antwerpen-Centrum niet vinden. Ongetwijfeld wordt ook deze zaak een doorslaggevend succes, daar steken we bij Whatmatters onze handjes voor in het vuur!

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Lekker excentriek doen op het BAREFOOT FESTIVAL

Eén keer is het voorgevallen. Wat? Met mijn blote poten op een festival rondlopen. ...

Ook dit najaar doen wij weer CONTRAIR

Ook dit jaar doen we weer contrair. En nee, dan hebben we het niet ...

Hosting door Fraai