WOW! Vlieg voor 99£ naar New York

Wow…het kan een expressie van verontwaardiging betekenen, maar evengoed een verwijzing naar de IJslandse budget vliegmaatschappij. Of weet je wat? Gewoon een combinatie van de twee!

Dat we tegenwoordig voor een appel en een ei Europa rondvliegen, dat is al geweten. Maar dat we nu ook voor de prijs van een dinertje in een betere brasserie over de Atlantische Oceaan vliegen, daar konden we alleen maar van dromen.

Wow Air, de luchtvaartmaatschappij waarover we het hier hebben, komt met vluchten die slechts £99 kosten van Londen naar The Big Apple. En voor zij die liever vanuit Amsterdam vertrekken, €159. Ok, uiteraard moeten hier nog een paar dingetjes meegerekend worden. Zo maak je een tussenstop op Reykjavik, ga je moeten betalen voor eten, drinken en entertainment en moet je uiteraard wat Roebels neerleggen als je bagage wilt meezuilen. Ook de periode is niet echt vrij te kiezen. Je zal moeten vertrekken in april of mei 2018.

Wat denken jullie, een aangename lentewandeling in Central Park komend voorjaar? Bestel dan je  tickets hier!

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Lexus onthult Sports Yacht concept

Nu maakt Lexus al een hele tijd best wel mooie wagens, het is niet ...

Antwerpen een must visit voor Lonely Planet!

Ja, we zijn chauvinistisch. Ja, we zijn fier op onze stad, ook al is ...

4 tips voor trips met vrienden

Het is zover: je bent het thuis zo beu als koude pap of je ...