Whatmatters trekt weer naar SNOWBOMBING

Liefhebbers van Whatmatters herinneren zich het ongetwijfeld nog wel: Jens maakte vorig jaar Snowbombing onveilig. Ook dit jaar gaat dit geweldige festival natuurlijk weer door, meer nog: we zijn opnieuw uitgenodigd en natuurlijk zullen we aanwezig zijn! Skiën, drinken en feesten, dat klink ons immers altijd als muziek in de oren.

De affiche is grotendeels bekend

De eerste namen van wederom een spetterende affiche zijn bekendgemaakt. Dit jaar luisteren we naar en dansen we op de beats van onder meer: Rudimental, Idris Elba, My Nu Leng, Liam Gallagher, Dizzee Rascal en Pendulum. En of we weer door het lint zullen gaan, al dan niet op de latten.

Ook dit jaar gaat het festival weer door in Mayrhofen in Oostenrijk en dit van 9 tot 14 april. Die dagen zullen er dus net wat minder artikels verschijnen vermoeden we. Wil je met ons mee, laat het ons dan zeker weten, wie weet leggen we wel een bus in! Voor 5 dagen pret inclusief festivalticket betaal je zo’n 299 pond. Snelle boekers pikken een stevige korting mee.

Wat je mag verwachten? Podia in de bossen, iglo raves, een underground tennis club, een geweldige street party en nog veel meer. Geregeld zullen we jullie van updates voorzien, maar ondertussen kunnen jullie nog eens proeven van het eerder artikel van Jens en van de aftermovie.

Join us this year!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Brasserie 28 in het centraal station van Brussel

Als er een nieuwe brasserie de deuren opent zijn we er natuurlijk als de ...

O'YO: yoghurt de hele dag door!

Nu zijn er wel meer bizarre namen van horecagelegenheden maar toen we op O’yo ...

Hosting door Fraai