Weekendmadeliefjes 42

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Credits: Pinterest

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Yentl Keuppens, onze Pink Ambition

We geven het toe, uiteraard zijn we stiekem fan van Pink Ambition. De wereld ...

Stephanie Žanetić, fotogenieke mooie meid met eigen lingerielabel

Hop, de auto in naar Brugge vandaag. Cruisend over de E34, in de volksmond ...

Margot Robbie speelt mevrouw ‘Playboy’!

We zijn nog niet helemaal bekomen van het verlies van ons stichtend voorbeeld, zijnde ...

Hosting door Fraai