Vrouwen zijn gelukkiger bij lelijke mannen

Soms kan het lezen van een artikel, je een stevig oppepper geven. Zo lazen we onlangs bij de collega’s van Esquire dat vrouwen gelukkiger zijn, als ze samen zijn met een lelijke man. Wij werden onmiddellijk blij, zo hebben onze lelijke vrienden toch nog kans om van het straat te geraken!

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vrouwen gelukkiger zijn als hun man een stuk minder knap is dan zij. Bij ons klopt deze stelling alvast! Althans, we gaan er vanuit dat onze vriendinnen uiterst gelukkig zijn…

Schoonheid zorgt voor stress

Het onderzoek van de Florida State University toonde aan dat bij stelletjes, waarbij de man een echte adonis is, de vrouw zich eerder druk maakt over haar eigen uiterlijk. Ze gaat sneller diëten en eerder deze week brachten we al een artikel waarin we je waarschuwde voor diëtende vrouwen! Het ergste feit is echter dat ze stress krijgt en dat natuurlijk weegt op haar geluksgevoel. Twee keer raden op wie ze dat uitwerkt…

Vrouwen waarvan de man redelijk doorsnee was, ervaarden die stress helemaal niet en waren een stuk gelukkiger.

Wij wensen alle lelijkaards alvast veel succes!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Katervrije alcohol? Er wordt aan gewerkt!

Nu het weer maandag is kunnen we na de nodige inname van alcohol stellen: ...

Inhammen? Geen probleem met deze stijlvolle kapsels!

Inhammen…zelfs de haardossen op onze redactie beginnen er al wat last van te krijgen. ...

8 redenen waarom ZIJ verliefd wordt!

Jáááááááááren onderzoek zijn eraan voorafgegaan. Honderdduizenden thesissen zijn erover neergepend. Tienduizend seksuologen hebben hier ...

Hosting door Fraai