Marisa Papen uit de kleren voor goed doel! Wij kopen, U toch ook? (NSFW)

#PLASTICSUSHI GOES #PLANETPLASTIC
‘Not only life underneath the Big Blue surface has considerable marks of human fingerprints, (obviously) our whole planet has. The Earth has been through several major catastrophes and mass extinctions before, but this is the first one in human history – and yes, all thanks to… Ourselves.’

Met dit bericht start Marisa Papen haar betoog tegen een betere, milieuvriendelijkere wereld. Nadat ze eerder in de bres ging tegen het vervuilen van de oceanen, gaat ze nu voor gans de planeet. Als kind droomde ze ervan na het zien van verschillende wildlife documentaires om ooit in een Afrikaanse savanne te lopen tussen wilde dieren. 20 jaar later stapte ze het vliegtuig op om haar droom waar te maken en landde ze in Congo, Centraal-Afrika. Helaas werd al snel duidelijk dat de kans om zelfs een vrij en wild beest te spotten (los van de themaparken) daar zo goed als nihil was. Het is duidelijk dat de situatie daar zeer ernstig is. 10 dagen rondrijden in de wildernis heeft exact 1 wild dier opgeleverd, een baviaan…waarschijnlijk zelfs nog verloren gelopen ook!

En niet onlogisch als je weet dat in dit gebied de olifanten van 32.000 gezonken zijn tot 180, er van de 1.000 zebra’s nog maar 78 leven, de laatste leeuw gespot is in 1973, de laatste buffel in 1991, en de laatste neushoorn in 1954. Om maar te zwijgen over een jachtluipaard…

Om geld in te zamelen voor Forgotten Parks ging de knappe Limburgse dan ook uit de kleren voor fotograaf Uwe Ommer en verkoopt ze 1000 naaktkalenders voor het jaar 2018 aan 75€ per stuk. De eerste honderd verkochte kalenders krijgen er zelfs een ‘FREE ECO COTTON #PLASTICSUSHI BAG’ bij. Waar wachten jullie nog op? De wereld helpen redden en een knappe (naakte) Vlaamse in de plaats krijgen? Die 75€ is potverdekke erg goed besteed!

Bestellen doe je HIER!

Credits: Uwe Ommer

 

 

 

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Topfavoriete Gouden Pump nu al bekend: Sevgi Kankotan!

Alles kunnen we van elkaar verdragen op onze redactie. Twee handen op dezelfde buik, ...

Ondernemend, knap en zelfzeker…Bo Ackaert heeft alles om het te maken!

Stel, je bent een ondernemende, ravissante en zelfzekere dame, doet shoots, wint een missverkiezing ...

Dit standje vinden dames het minst leuk…

We geven het maar mee… Ja, wij lezen stiekem de Flair. Waarom? Omdat daar ...

Hosting door Fraai