100.000 euro voor een gouden toilet van Louis Vuitton

Voor wie echt wil uitpakken voor het kleinste kamertje in huis is er nu een exclusief toilet ontworpen door artieste Ilma Gore. Het toilet is een gouden exemplaar dat volledig bekleed is met leer van het wereldberoemde modemerk, Louis Vuitton.
Het hebbedingetje is te koop in Los Angeles en werd daar voorgesteld op de opening van een showroom van de online kledingwinkel Tradesy. Dit is een online fashionsite waar mensen hun kledij en accessoires kunnen aanbieden en verkopenNog een interessant weetje, voor het toilet knipte  de artieste wel 24 tassen van Louis Vuitton kapot.

De uitdrukking een ‘golden bullet’ lossen heeft nu wel een heel specifieke betekenis.

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

R2-D2: May the coffee be with you!

Loop je stiekem wel eens door je living in een pakje van Star Wars? ...

Boys Toys: 4 superfijne drones!

Boys en hun toys, Jens weet er alles van. Zelf hou ik het als ...

Stijlvol de oortjes beschermen: Knops!

Terwijl we jullie eerder deze week nog 3 headphones om van te smullen voorschotelden, ...