100.000 euro voor een gouden toilet van Louis Vuitton

Voor wie echt wil uitpakken voor het kleinste kamertje in huis is er nu een exclusief toilet ontworpen door artieste Ilma Gore. Het toilet is een gouden exemplaar dat volledig bekleed is met leer van het wereldberoemde modemerk, Louis Vuitton.
Het hebbedingetje is te koop in Los Angeles en werd daar voorgesteld op de opening van een showroom van de online kledingwinkel Tradesy. Dit is een online fashionsite waar mensen hun kledij en accessoires kunnen aanbieden en verkopenNog een interessant weetje, voor het toilet knipte  de artieste wel 24 tassen van Louis Vuitton kapot.

De uitdrukking een ‘golden bullet’ lossen heeft nu wel een heel specifieke betekenis.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Heren dragen de schort!

Terwijl Jens zich veelvuldig ontpopt tot ware keukenprins, is dat deel van de woning ...

Gocase: Braziliaanse creativiteit

Meer dan eens hebben we onze smartphone al uit onze handen laten glippen, in ...

Pimp Your PS4!

Staat er ondertussen een PlayStation 4 te blinken naast je 4K UHD flatscreen? Het heeft ...

Hosting door Fraai