Helemaal gek van Wally Love

Ze zeiden: “hou je van zeilen, je mag een keer met ons mee,…” En toen werden we wakker en stonden we nog steeds aan wal. Niemand vraagt ons ooit mee. Nochtans, wees maar zeker dat we tegen een tripje met de Wally Love geen nee zeggen!

Licht als een veer, snel als een speer

Dit magnifieke zeiljacht werd gebouwd in Monaco en heeft de perfecte vormen en lijnen. Producent Wally levert meermaals sloepjes van meer dan 20 miljoen euro per stuk af, dus ze kunnen er wel een zeilbootje bouwen, dat staat vast.

Dit schip dateert echter al van 2007 en heb je voor 5 miljoen in het sop liggen. Op de 30,5 meter neem je comfortabel 12 personen mee. Reken daar wel een stuk of 4 bemanningsleden onder, om dit gevaarte over de golven te jagen. Er zijn 3 gastencabines en er is ook nog wat ruimte voorzien voor een jetski of ander leuk speeltuig. Doordat de zeilboot quasi volledig uit carbon bestaat is deze lekker ligt en zweef je over de golven.

Moest je besluiten de portefeuille open te trekken, wij zijn vrij komende zomer!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De heerlijke retro Barça shirts van COPA

Iconische voetbalhelden? Er zijn er heel wat meneer! Maradona, Pelé, Puskas, maar natuurlijk ook ...

Waarom iedereen op reis naar Zuid-Afrika wil!

Zuid-Afrika, het land staat nog steeds onafgevinkt te pronken op onze bucket list. Het ...

Breng binnenkort snel een bezoekje aan de SLOW Concept Store

Pop-ups we brengen ze met plezier op Whatmatters, maar soms hebben we het gevoel ...

Hosting door Fraai