Ontrouwe Temptation daagt uit in doorzichtig slipje

‘Them-Thee-Sjhen’…hoor je net als ons ook dit woord hijgend over de tong gaan? Dan ben je ongetwijfeld fan van Temptation Island en ken je alvast Rosanna Voorwald nog, één van de vier niet-‘vrijgezellige’ dames. Hoewel ze stevig, en dat kan je letterlijk nemen als je op spoed belandt, van bil is gegaan met een nietsnuttige patser, wiens naam we al vergeten zijn, is ze toch nog steeds met haar grote liefde Niels, je kent hem wel, de huilende stevig uit de kluiten gewassen jongen zonder nek.

Good, better, best. Never let it rest. 'Til your good is better and your better is best. ☝ 📷 @meyerevert

A post shared by Playmate Rosanna Voorwald (@rosannavoorwald) on

Dat haar geschonden liefdesgrotje de stevige aanval van de verleider (na wat opzoekwerk kwamen we bij Alex) ondertussen wel verteerd heeft, is te zien aan de laatste post die ze op Instagram met de wereld heeft gedeeld. Met een doorzichtige string dat niets aan de verbeelding overlaat, daagt ze dan ook puriteins Instagram uit. Iets wat voor haar niet echt moeite kost, want ze was al eerder naakt te zien in Playboy.

If you're presenting yourself with confidence, you can pull off pretty much anything. 😉 📷 @meyerevert

A post shared by Playmate Rosanna Voorwald (@rosannavoorwald) on

 

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Is Charlotte Bulcke op weg naar het kroontje van Miss België?

Missverkiezingen…de laatste tijd erg actueel nu bepaalde organisaties zich profileren als dé missverkiezing in ...

Wij gingen aan het rollen met Kaat Bollen

Wie kent Kaat Bollen niet? Deze spring-in-‘t-veld heeft niet alleen Goedele Liekens van haar ...