Ontrouwe Temptation daagt uit in doorzichtig slipje

‘Them-Thee-Sjhen’…hoor je net als ons ook dit woord hijgend over de tong gaan? Dan ben je ongetwijfeld fan van Temptation Island en ken je alvast Rosanna Voorwald nog, één van de vier niet-‘vrijgezellige’ dames. Hoewel ze stevig, en dat kan je letterlijk nemen als je op spoed belandt, van bil is gegaan met een nietsnuttige patser, wiens naam we al vergeten zijn, is ze toch nog steeds met haar grote liefde Niels, je kent hem wel, de huilende stevig uit de kluiten gewassen jongen zonder nek.

https://www.instagram.com/p/BbJkrgIH1jR/?taken-by=rosannavoorwald

Dat haar geschonden liefdesgrotje de stevige aanval van de verleider (na wat opzoekwerk kwamen we bij Alex) ondertussen wel verteerd heeft, is te zien aan de laatste post die ze op Instagram met de wereld heeft gedeeld. Met een doorzichtige string dat niets aan de verbeelding overlaat, daagt ze dan ook puriteins Instagram uit. Iets wat voor haar niet echt moeite kost, want ze was al eerder naakt te zien in Playboy.

https://www.instagram.com/p/BbHWD1cHnsF/?taken-by=rosannavoorwald

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Black is beautiful: Teyana Taylor

Nee, ons zullen ze niet op racisme kunnen betrappen! Blank, zwart, geel of na ...

Heel kort bij Kyla Amy Close

Tegenwoordig kan het niet plat genoeg zijn. Dan bedoelen we uiteraard niet de borsten, ...

Elly Sharp heeft haar achternaam niet gestolen

Elly heeft haar naam niet gestolen, dat is wel duidelijk. Elly Sharp staat messcherp, ...

Hosting door Fraai