Gelekt…de nieuwste trailer van Fifty Shades Freed

Mannen noteer in jullie agenda… 14 februari 2018.

Waarom? Op Valentijnsdag komt het allerlaatste deel van de razendpopulaire Fifty Shades-reeks uit, met Fifty Shades Freed als titel. In de net gereleasde trailer zien we hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia Grey (jep, geen Steele meer) aan hun perfecte luxeleventje beginnen met jetski’s, spannende weekendtripjes, paleizen, zijden jurken en hete, stomende seks. Helaas gaat het ook in dit deel wat mis nadat de kapitaalkrachtige Christian een nieuw, enorm huis heeft gekocht en er gevaar op de loer ligt. Gevaar in de vorm van een oude bekende…

De bioscoopzaal is gewoon één grote volière vol vogels…en voor je het weet ben je aan het vogelen!

Waarom moeten wij dit in onze agenda noteren zien we jullie al denken…wel om een paar redenen…

– Dit is geen romantisch en preuts liefdesdrama zoals je er al veel hebt moeten zien. Het is doorspekt met verschillende stomende seksscènes

– Als je een lief hebt, komt ze ongetwijfeld van de bioscooptrap geschoven en zal ze niet kunnen wachten om thuis enkele scènes na te spelen.

– Ben je vrijgezel en kies je voor deze film, kijk dan maar eens goed naast, voor en achter je in de cinemazaal. Een stuk of honderd vochtige dames die na het zien van deze film alleen nog maar seks willen. De bioscoopzaal is dan gewoon één grote volière vol vogels…en voor je het weet ben je aan het vogelen!

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

“Oh Mijn God”…Vijf gekende grietjes ‘vant padje’ naar het klooster!

Dag seks, dag feestjes, dag shoppen, dag Instagram,…welkom Heilige Maagd Maria?  Noem een paar ...

Baywatch komt terug! Hier alvast de verrukkelijke trailer!

Yasmine Bleeth, Erika Eleniak, Nicole Eggert, Carlen Electra en uiteraard Pamela Anderson als CJ ...

Hosting door Fraai