Win nu een t-shirt van Suspicious

Ben jij net als wij fan van Suspicious? Mooi zo, want je kan een t-shirt winnen. Heb je het gehoord in onze show op Radio Stad of misschien ben je hier wel toevallig terecht gekomen? Ons maakt het niet uit, je kan winnen.

Suspicious rules

Van bij de opstart gingen de t-shirts van SuspiciouS als zoete broodjes over de toonbank, of in dit geval vlogen ze uit de online shop, waardoor ze al snel uitverkocht waren. Nu hoef je echter niet langer meer te wachten, er is een nieuwe lading binnen!

Onder het motto: Stand up, watch out, don’t let them mess with who you are and you are great, krijg je ook nog wat goede raad en een visie mee van het label.

Heel wat influencers werden al gespot in de t-shirts van SuspiciouS. Met een karakteristiek en kleurig doodskopje haal je ze er op straat zo uit en momenteel zijn ze verkrijgbaar in het grijs, blauw en wit. Voor amper 30 euro ben je helemaal mee met de laatste trend en kan je op zijn minst nog zeggen dat je bij de early adopters was!

Wil jij één van de t-shirts winnen. Vul dan het formulier hieronder in voor woensdag 8 november om 12u en wie weet win jij er wel eentje. Succes!

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Welk t-shirt wil je winnen?

 

 

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Les Benjamins: east meets west!

Les Benjamins mag dan wel zo Frans klinken als de pest, achter het streetwear ...

Laat je thuis een maatpak maken!

Hoewel het op de Whatmatters redactie af en toe gonst van activiteit zijn we ...

When Romeo meets Juliet

Of King meets Queen, Bonnie meets Clyde of Badboy meets Badgirl…en met wat geluk ...

Hosting door Fraai