Speelgoed voor nostalgici!

Bij Whatmatters zijn we al op leeftijd. We willen nog wel meekunnen met het jonge geweld, maar steeds vaker moeten we erkennen dat we oude zakken worden. Wat er dan nog rest? Nostalgie! Een item dat daar perfect op inspeelt? De CARY42 arcade-kast van Love Hulten. Instant stijlvol jeugdsentiment.

Gadget voor nostalgici

Deze walnoten attaché-koffer is gevuld met een 12-inch LCD scherm, inclusief stereo speakers en 100 oude arcade-games. Tetris here we come! Bovendien kan je dit nog uitbreiden met een USB, voor nog meer plezier. Uiteraard beschikt dit gadgets ook over 2 echte joysticks en de nodige drukknoppen.

Dit speeltje straalt één en al klasse uit en hoewel je het misschien niet heel veel gaat gebruiken, het verdient een plekje in elke man cave. Prijzig is het toestel wel. Reken maar op 2.600 roebeltjes die je kwijt bent. Jeugdsentiment is duur! Er zijn maar 50 stuks, dus je kan op zijn minst gaan opscheppen dat je een collector’s item in je bezit hebt.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Borstelen in stijl: Yumaki!

Tandjes poetsen, we doen het elke dag, maar doe je het ook in stijl? ...

“Whatsnew” bij Whatsapp? 3 verbeteringen die het ons nog makkelijker maken

Als er één app is die we dagelijks verschillende keren gebruiken, dan is dat ...

De geweldige houten fietsen van Grainworks

Wat we met hout hebben bij Whatmatters? Geen idee, maar ze maken er wel ...

Hosting door Fraai