Droevig mannennieuws: Kate Upton is getrouwd

Onze redactie is in diepe rouw. De vlag in onze broek hangt halfstok en zal daar de komende maand ook zo weerloos blijven hangen. De reden? Eén van onze droomvrouwen, het wulpse, rondborstige en goed-in-het-vlees-zittend-poepje Instagram-fenomeen met meer dan 5 miljoen volgers, Kate Upton, is in Italië het huwelijksbootje gestapt.

#siswimsuit #fiji #SISwim @si_swimsuit 👙 @yutsai88 📸 @allanface 💄 @jrugg8 💇

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

We wisten dat het ooit zou gaan gebeuren sinds ze een joekel van een verlovingsring aangeboden kreeg maar toch, enigszins hoop je altijd dat er toch nog iets gebeurt waardoor ze voor ze naar het altaar wandelt, wegloopt. Niet dus! We zouden alleen maar kunnen hopen dat het huwelijksbootje het karakter van de Titanic krijgt maar zo zijn we nu ook niet. Liefde is ook elkaar durven laten gaan, bij deze, Kate Upton (of moeten we Kate Verlander zeggen nu?), Het ga je goed! Wij genieten alvast nog even van wat beeldmateriaal in de periode je nog bovenaan ons lijstje stond!

back in Fiji for #tbt #myback @yutsai88 @si_swimsuit

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

so damn hot 😍😛#kateupton #whitetshirt #wettshirt #wetshirt #wet

A post shared by Kate Upton Fanpage (@daily_kate_upton) on

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Bewuster leven met knappe en veelzijdige Griet Vanhees

De redactie van Whatmatters heeft zijn visum verlengd en gaat de grens nog eens ...

Kim Van Oncen, laat het hartje sneller bonzen

Kim Van Oncen beschrijven in één zin? laten we het houden op…’Look like a ...

Gelukkige Moederdag!

Dat we in Antwerpen altijd wat dwars moeten liggen, dat is al langer geweten. ...