Daarom moet je oppassen voor een diëtende vrouw

Mannen, wij weten: vrouwen kunnen soms onmogelijk uit de hoek komen. Elke reden is soms goed genoeg om volstrekt onhebbelijk en irrationeel te doen. Een bepaalde periode van de maand, een been dat verkeerd uit het bed kwam, etc… we kunnen uren doorgaan. Maar nog gevaarlijker dan de doorsnee vrouw, zijn de diëtende vrouwen, waarom? Wel dat zullen we even uit de doeken doen.

Diëtende vrouwen gaan vaker vreemd!

Nu blijkt dat vrouwen die op dieet zijn niet enkel knorriger zijn, ze gaan ook vaker vreemd! Ze eten hun banaantje dus stiekem buitenshuis!

Tijdens een dieet blijkt volgens een recent onderzoek je wilskracht af te nemen, waar door de verleiding groter wordt.

Hoe je dit kan oplossen? Door zelf als eerste te handelen natuurlijk! Neem haar zelf mee op date en ga uit eten. Ze zal wat tegenstribbelen, maar haar wilskracht wordt wel hersteld en je zit weer even safe. Bovendien zal ze jou associëren met het plezierige gevoel van overgave. Jij bent terug helemaal het mannetje, wat wil je nog meer?

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Dit slimme T-shirt voorkomt blessures!

Een T-shirt dat blessures voorkomt, science-fiction? Nee hoor, het bestaat. De bedrijven FENC en ...

Amélie + Moi: Kids experience store

Duurzaamheid duikt meer en meer op, ook in de horeca. Niet dat we zulke ...