Na Aujourd’hui beschikt Enfant Terrible over nieuwe HeadQuarters

Een héééééle tijd geleden schreven we al over het pop-up restaurant Aujourd’hui. Dat is ondertussen al een tijdje opgedoekt, maar dat belette Thomas en Marjorie natuurlijk niet om verder te kijken. Zo komt het dat ze nu met een eigen stekje uitpakken HeadQuarters (HQ).

Private dining voor 13 personen

Het restaurant vond een plekje in de Geuzenstraat op het Antwerpse Zuid. Daar werd het pand waar vroeger kapper STEV zat ingenomen. Deze locatie werd deze zomer omgebouwd tot een private dining room, waar 13 gasten culinair kunnen genieten. Het gaat om één lange tafel die je kan reserveren voor een lunch of een diner. Er zijn geen vaste openingsdagen, maar er wanneer de vraag er is, gaan de deuren open. De toekomst van de horeca?

Ook een vaste kaart is een utopie. De gerechten zijn seizoensgebonden en voor elke reservatie wordt een apart menu gemaakt. De prijs van het menu staat wel vast: 65 euro, exclusief dranken.

Wil je deze nieuwe locatie ontdekken? Reserveren kan via hq@enfant-terrible.be. Laat het je smaken!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Bar Botaniek: zomeren tussen het groen!

Nadat eerder op een boogscheut afstand DE SERRE al het levenslicht zag, gaat deze ...

Een peer op je muil van Stookolie 010

In het weekend mag de alcohol toch net wat pittiger nee? Kan je wel ...

Vernieuwende Italiaanse comfortfood: Guzzi's

Italiaanse restaurants zijn er natuurlijk al in overvloed, dus hoe spring je daar nog ...

Hosting door Fraai