Megan Fox is een sluw en heet vosje

Niet zo heel lang geleden kregen wij al wat gifjes in onze mailbox met de eerste beelden van de lingerielijn van Megan Fox. Wat zijn jullie met foto’s als ik er ook gewoon heerlijke video’s van heb, moet ze gedacht hebben en zo geschiedde.

https://www.instagram.com/p/Ba9pSkojuGs/?taken-by=fredericks_hollywood

Hoewel het op het grote witte doek de laatste tijd maar povertjes gesteld is, houdt ze zo zichzelf en haar brand in samenwerking met Frederick’s of Hollywood wel in de schijnwerpers. Wij zijn alvast blij met deze actie van de 31-jarige ravissante Hollywood-actrice. En over vossen gesproken, wij zouden ze wel eens…soit, bekijk het maar!

set the mood #flauntfredericks

A post shared by Frederick's of Hollywood (@fredericks_hollywood) on

Want a sneak peek of our new collection designed by Megan Fox? Text “sexy” to 70600 (in USA only) for a chance to shop it first.

A post shared by Frederick's of Hollywood (@fredericks_hollywood) on

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Leeuwin Lio houdt van dieren en modellenwerk…

Hoe we bij haar terecht gekomen waren? Goede vraag, gewoon toevallig eigenlijk. Af en ...

De perfecte zomershort? Wij hebben ze!

Kortgebroekt en toch stijlvol voor de dag komen, het klinkt simpeler dan het is. ...

Weg met die gele plekken op je witte shirt!

Verschrikkelijk irritant. Aangezien wij ons wel eens in het zweet werken, er meestal wel ...

Hosting door Fraai