Mancave Stuff! Whiskyballen in je kerstboom!

Mannen, het einde van het jaar komt eraan en dat betekent dat na de uittrede van de Sint (binnen een maand) er alweer met een kerstboom mag gesleurd worden. En wat is er erger dan met een kerstboom sleuren? Juist, hem aankleden!

The ONE Bauble Gift Set

Gelukkig zijn er nu ook kerstballen waar je als man met ballen iets aan hebt! The ONE Bauble Gift set bijvoorbeeld. Vergeet de ster, de rode ballen, wit blinkende slingers,…dit jaar gaan we voor de whiskyballen van Lakes Distillery.

Het gaat om zes ballen gevuld me zes verschillende whisky’s afkomstig uit Groot-Brittanië. De Blended whisky is afkomstig uit het Lake District en is met zorg uitgekozen voor deze kerstballen met een draaidop. De ballen zelf kosten £35, omgerekend en zonder extra Brexit-taksen zo’n 40€, en zijn alvast een leuk extra cadeautje voor jezelf, (schoon)vader en zatte nonkel René. Kerstavond gaat nog nooit zo plezant zijn geweest!  

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Zo gebruik je de camera van je iPhone 7 optimaal!

We hebben thuis al meerdere discussies gevoerd. Van “mijn iPhone6 trekt betere foto’s dan ...

Terug in de tijd met de BITTBOY

Uren hebben we doorgebracht met het tokkelen op de Gameboy. Puur jeugdsentiment! Ben je ...

Skateboard uit plastic doppen: Wasteboard bakery

Dat je van afval heel wat puike dingen kan maken dat is een vaststaand ...