De drie meest luxueuze First Class experiences ter wereld

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven dat ook wij meestal met onze benen in de nek en als sardienen op elkaar zitten gepropt op een Ryanair vlucht. En ja, wij doen mee aan die tombola. De rijke sloebers onder ons die reizen natuurlijk anders, die reizen First Class. Maar welke vliegtuigmaatschappijen bieden nu het meeste luxe? De rekels van het Nederlandse Quote zochten het uit en kwamen met 5 maatschappijen op de proppen. Wij selecteerden de 3 beste, enkel brons, zilver en goud is goed genoeg!

Emirates

Fly Emirates is een begrip, al is het maar omdat ze op heel wat voetbaltruitjes staan te blinken. Hun First Class strand op de 3de plaats en dat is natuurlijk lang niet slecht. Voor een enkel vluchtje tel je zo een 9.000 dollar neer, wat natuurlijk best pittig is. Daar zit je echt al wel een aantal weken voor op de Seychellen. Je kan wel douchen aan boord, met BVLGARI productjes, er is een mini-bar en je eet op sterrenniveau.

Singapore Airlines

De bedden van Singapore Airlines zijn blijkbaar fenomenaal. Wie zijn wij om dat te betwisten… Heel wat Michelin-chefs leveren de menu’s die je hier voorgeschoteld krijgt, dus culinair zit je hier alvast goed. Reken op 18.400 dollar voor een heen- en retourvluchtje.

Etihad Airways

Er kan er maar eentje de beste zijn en dat is Etihad. Eigenlijk vlieg je hier in een mini-appartement. Je krijgt zelfs een pyjama, tv, een luxe zetel, een bed en voldoende ruimte om wat rond te kuieren. Uiteraard is er ook een badjas en kan je douchen. Het is trouwens de enige vliegtuigmaatschappij waar werkelijke een sterrenchef het eten aan boord klaarmaakt, en dat proef je.

Wat zoveel leuks kost? 30.000 dollar: enkel!

Wij sparen alvast nog even door en blijven dromen!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Wrensilva Sonos Edition: muziek beluisteren met stijl

Wie van een streepje muziek houdt en dat stijlvol wil beluisteren kent Wrensilva waarschijnlijk ...

DVD RELEASE – Kingsman: The Golden Circle

Een tijdje terug hadden we de eer naar Londen te mogen trekken om een ...

Zo hou je je witte sneakers…wit!

Als er één ding is wat we sowieso in onze schoenkast hebben staan en ...

Hosting door Fraai