Voel je een kip in frietvet met de badbruisballen van KFC

Neem je wel eens graag een bad en ben je tegelijk ook fan van fastfoodketen Kentucky Fried Chicken? Dan is er fantastisch goed nieuws, want een Japanse winkelketen brengt in samenwerking met de fastfoodketen badbruisballen met KFC-geur uit.

Bedenk het en Japanners vinden het uit. Vintage Vanguard, het bedrijf achter de bruisballen, heeft dus een badartikel uitgevonden waardoor je je in bad in geen tijd een chicken wing in heet frietvet waant. En voor de echte fans, de bruisballen beloven de geur net zo intens als de zo bekende 11 spices en herbs uit het geheime KFC-recept.

Niet alleen de geur is sterk gelijkend, ook de vorm. De bruisballen hebben dan ook de vorm van een drumstick. Of wij ze ook hier zullen kunnen bestellen, valt nog af te wachten. De eerste lading ballen zal dan ook slechts aan 100 zorgvuldig geselecteerde Japanse KFC-addicts uitgedeeld worden. Soit, als er geld aan te verdienen is, zal de rest van de wereld wel snel volgen, lijkt ons

Credits: Reddit

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De LED verlichte fles van Belvedere: Midnight Saber

Is het omdat we tegenwoordig een pak minder vaak op stap gaan dan vroeger, ...

Datingapp WING laat je vrienden je koppelen!

Datingapps, wij mannen én vrouwen natuurlijk schijnen en maar niet genoeg van te krijgen, ...

Valentijn voor venten

Bij whatmatters zijn we niet voor het zeemzoete gedoe rond Valentijn. En nee, bij ...

Hosting door Fraai