Voel je een kip in frietvet met de badbruisballen van KFC

Neem je wel eens graag een bad en ben je tegelijk ook fan van fastfoodketen Kentucky Fried Chicken? Dan is er fantastisch goed nieuws, want een Japanse winkelketen brengt in samenwerking met de fastfoodketen badbruisballen met KFC-geur uit.

Bedenk het en Japanners vinden het uit. Vintage Vanguard, het bedrijf achter de bruisballen, heeft dus een badartikel uitgevonden waardoor je je in bad in geen tijd een chicken wing in heet frietvet waant. En voor de echte fans, de bruisballen beloven de geur net zo intens als de zo bekende 11 spices en herbs uit het geheime KFC-recept.

Niet alleen de geur is sterk gelijkend, ook de vorm. De bruisballen hebben dan ook de vorm van een drumstick. Of wij ze ook hier zullen kunnen bestellen, valt nog af te wachten. De eerste lading ballen zal dan ook slechts aan 100 zorgvuldig geselecteerde Japanse KFC-addicts uitgedeeld worden. Soit, als er geld aan te verdienen is, zal de rest van de wereld wel snel volgen, lijkt ons

Credits: Reddit

 

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

4 keer MOSSELEN!

Een heel jaar lang kijk ik ernaar uit: de eerste pot mosselen van het ...

De 7 Antwerpse terrassen van Whatmatters

Zodra er een zonnestraal door het wolkendek komt piepen, drentelen we bij Whatmatters naar ...

Dust jenever l Een 2.0 ervaring

We schreven het al eerder: na vermout is ook jenever aan een stevige revival ...