Voel je een kip in frietvet met de badbruisballen van KFC

Neem je wel eens graag een bad en ben je tegelijk ook fan van fastfoodketen Kentucky Fried Chicken? Dan is er fantastisch goed nieuws, want een Japanse winkelketen brengt in samenwerking met de fastfoodketen badbruisballen met KFC-geur uit.

Bedenk het en Japanners vinden het uit. Vintage Vanguard, het bedrijf achter de bruisballen, heeft dus een badartikel uitgevonden waardoor je je in bad in geen tijd een chicken wing in heet frietvet waant. En voor de echte fans, de bruisballen beloven de geur net zo intens als de zo bekende 11 spices en herbs uit het geheime KFC-recept.

Niet alleen de geur is sterk gelijkend, ook de vorm. De bruisballen hebben dan ook de vorm van een drumstick. Of wij ze ook hier zullen kunnen bestellen, valt nog af te wachten. De eerste lading ballen zal dan ook slechts aan 100 zorgvuldig geselecteerde Japanse KFC-addicts uitgedeeld worden. Soit, als er geld aan te verdienen is, zal de rest van de wereld wel snel volgen, lijkt ons

Credits: Reddit

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

De Foldimate vouwt je was!

Als man alleen? Nog geen vriendin kunnen strikken? Kan gebeuren (nog) niet panikeren. Geregeld ...

JEEP Skelter: helemaal voor boys!

Waar wij als kind vroeger achter een bal dartelden, kattenkwaad uithaalden of erger, zit ...

Een sleurhut op het water! The Sealander

Goed nieuws voor onze Nederlandse vrienden. Zelf zijn we geen fan van die honderden ...

Hosting door Fraai