Revolutionair snowboarden als een baas met deze Burton Step On

Zijn wij klaar voor een nieuw ski-avontuur? Wie weet! We wachten nog altijd op de bevestiging of we ook dit jaar welkom zijn op Snowbombing te Mayrhofen. En als we gaan, gaan we revolutionair want Burton lanceert de Step On, een schoen en binding waarmee je jouw boot eindelijk zonder ellendig gekloot in je snowboard kan klikken. Zij die ooit hebben gesnowboard snappen dit heus wel.

Geen gekloot meer dus…en dat door de jongens van Burton die een binding hebben ontwikkeld die op drie punten vastzit, waardoor je er zo instapt. De schoen heeft verder twee draaiknopen waarmee je kan instellen hoe strak je de schoen afstelt. Vergeet dus veters, klittenband of drukknoppen…de Step One will it be! Nog, aan de zijkant van de binding zit een hendeltje waarmee je makkelijk de boot van het board kunt halen.

Nu de hamvraag…wat kost zoveel gemak? Wel, 260€…niet bepaald goedkoop maar ja…je rijdt ook liever in een Range dan in een Dacia, niet?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Opvallend minimalisme: de polssnoepjes van GMTRY watches!

Of we geïnteresseerd waren in een nieuwe horlogemerk van 2 jonge Antwerpse ondernemers en ...

De exclusieve voordelen van de Nike+ app

Fan van Nike? Dan hebben deze Amerikaanse rekels wat leuks voor jou: een gloednieuwe ...

Voetbal als een echte captain met de ‘CR7 CHAPTER 6: BORN LEADER’

De tijd dat wij nog pronkten met onze voetbalschoenen is echt wel voorbij. Waar ...

Hosting door Fraai