Revolutionair snowboarden als een baas met deze Burton Step On

Zijn wij klaar voor een nieuw ski-avontuur? Wie weet! We wachten nog altijd op de bevestiging of we ook dit jaar welkom zijn op Snowbombing te Mayrhofen. En als we gaan, gaan we revolutionair want Burton lanceert de Step On, een schoen en binding waarmee je jouw boot eindelijk zonder ellendig gekloot in je snowboard kan klikken. Zij die ooit hebben gesnowboard snappen dit heus wel.

Geen gekloot meer dus…en dat door de jongens van Burton die een binding hebben ontwikkeld die op drie punten vastzit, waardoor je er zo instapt. De schoen heeft verder twee draaiknopen waarmee je kan instellen hoe strak je de schoen afstelt. Vergeet dus veters, klittenband of drukknoppen…de Step One will it be! Nog, aan de zijkant van de binding zit een hendeltje waarmee je makkelijk de boot van het board kunt halen.

Nu de hamvraag…wat kost zoveel gemak? Wel, 260€…niet bepaald goedkoop maar ja…je rijdt ook liever in een Range dan in een Dacia, niet?

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Vergeet alles wat je weet over ping pong

Ping Pong oftewel tafeltennis is al jaren heel simpel. Een groene tafel, een netje ...

Waaghals Mister C. op jacht naar spookboten!

Laat me misschien eerst en vooral starten met een bericht, gericht aan alle mensen ...

Nooit meer geconfronteerd met zweetborsten: de TA-TA TOWEL

Een sexy vrouw in lingerie, heerlijk toch? Maar binnenkort zou dit verleden tijd kunnen ...