Revolutionair snowboarden als een baas met deze Burton Step On

Zijn wij klaar voor een nieuw ski-avontuur? Wie weet! We wachten nog altijd op de bevestiging of we ook dit jaar welkom zijn op Snowbombing te Mayrhofen. En als we gaan, gaan we revolutionair want Burton lanceert de Step On, een schoen en binding waarmee je jouw boot eindelijk zonder ellendig gekloot in je snowboard kan klikken. Zij die ooit hebben gesnowboard snappen dit heus wel.

Geen gekloot meer dus…en dat door de jongens van Burton die een binding hebben ontwikkeld die op drie punten vastzit, waardoor je er zo instapt. De schoen heeft verder twee draaiknopen waarmee je kan instellen hoe strak je de schoen afstelt. Vergeet dus veters, klittenband of drukknoppen…de Step One will it be! Nog, aan de zijkant van de binding zit een hendeltje waarmee je makkelijk de boot van het board kunt halen.

Nu de hamvraag…wat kost zoveel gemak? Wel, 260€…niet bepaald goedkoop maar ja…je rijdt ook liever in een Range dan in een Dacia, niet?

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Armsnoepjes uit Amsterdam: KANE Watches

Dat het in Amsterdam borrelt van de creativiteit, daar zijn we al wel langer ...

Tover je horloge om in een smartwatch!

Heb je al van de E-strap gehoord? Met dit bandje tover elk horloge in ...

Hosting door Fraai