Heerlijk chillen in Malibu in deze Airstream

Wie bij Malibu aan drank denkt, kunnen we alleen maar een high five geven, maar het is ook een geweldige plek in Los Angeles. De stad waar elke ster net wat harder fonkelt. Wil je er naartoe en in stijl logeren dan is deze Malibu Dream Airstream alvast boekbaar via Airbnb. Zo logeer je in stijl tussen de sterren, met de voetjes in het zand en met zicht op de oceaan. Wie weet krijg je zo wel een celebrity over de vloer.

Chillen in Malibu

Kort bij de stad, maar dan wel met zicht op het water en op de rand van een klif. Wedden dat je hier helemaal tot rust komt. Alle mogelijke luxe is voorzien en de ontwerper is een enorme natuurliefhebber, die er ook nog een tijdje heeft verbleven. Het ontwerp is redelijk basic, maar des te meer kan je genieten van de prachtige omgeving.

Een enorme houten terras met leuke lounge nodigt gewoon tot heerlijk chillen met een cocktail in de hand. Whatmatters website erbij en veel meer heb je in het leven niet nodig, toch? Hoewel, wifi is er in principe niet voorzien en dat is ook heel duidelijk de bedoeling. Even losgekoppeld van de wereld.

Nu, heb je wel redelijk diepe zakken nodig om hiervan te genieten. Reken maar op 500 dollar per nacht. Maar daarvoor heb je wel een unieke Airstream, locatie en alle rust die je maar zoekt.

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Helden barbecueën in stijl met Höfats!

Het weer is beter de komende dagen en omdat je niet weet hoelang het ...

Laat de champagne maar vloeien!

Tegen bubbels zeggen we bij Whatmatters geen nee, nooit! Of het nu om langzaam ...

9 x wijn met Whatmatters

Niet voor niets noemt onze eigen column Wine, Dine & 69. Bij Whatmatters lusten ...

Hosting door Fraai