Who’s The Dude? Hét spel van het jaar!

Wat we antwoorden op de vraag of we een spelletje willen testen? ja, natuurlijk, wat hebben we anders te doen op de redactie? Zo kwam het, dat hét partyspel van dit jaar bij ons op kantoor belandde: Who’s the dude?

Pret met een opblaaspop!

Eerlijk, veel hipper en leutiger maken ze spelletjes niet, zeker als in de doos een grote plastieken pop blijkt te zetten. Het gaat om een mannelijke pop, maar ergens vaag zien we toch wel beelden opduiken van andere plastiek poppen met gaten, die… Soit, we zijn hier om een spel te spelen en wat voor één!

De bedoeling? Met je plastieken vriend beroepen, films of andere leukigheden uitbeelden, die je vrienden moeten raden om punten te sprokkelen. Niet minder dan 440 verschillende opdrachten, zorgen ervoor dat je wel even verder kan met dit spel. Hilarische situaties gegarandeerd. Met een beetje drank wordt het trouwens nog leuker. Beschouw het maar als een kleine tip…

Je hebt trouwens 45 seconden om zoveel mogelijk opdrachten uit te beelden, waarbij de andere natuurlijk moeten raden. Wie na 4 rondes de meeste punten heeft, mag zich de winnaar noemen en staat misschien wel voor een onvergetelijke nacht met ‘The Dude’ himself. Nog meer pret in het vooruitzicht!

Maximaal een 8-tal spelers kan je er een avondje mee zoet houden en in principe is het vanaf 16 jaar. Bestel vandaag nog je levensgrote opblaas Dude, ontvang de 440 opdrachten, scoreformulieren en natuurlijk de spelregels. Wedden dat je met The Dude nog heel wat andere spelletjes gaat bedenken? Wij gebruiken de rekel alvast als mascotte op de redactie. Foto’s volgen binnenkort!

Wist je trouwens dat dit spel zelfs een eigen app heeft, waar je de meest gekke selfies kan vinden en plaatsen? Met de hashtag #whosthedude ben je helemaal het mannetje.

Bestel vandaag nog het spel voor 19,99 euro, enkel de coole The Dude is dit bedrag al meer dan waard. Enjoy en stuur ons ook gerust je selfies door. Zeker als je een aantrekkelijke vrouw bent!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Wassen voor echte mannen, zeep van bier!

Trouwe lezers van Whatmatters weten dat we niet snel nee zeggen tegen een pintje. ...

Redopapers geeft misprints een uniek tweede leven

Ik moet iets bekennen: ik ben zot van papieren boekjes. Van notitieboekjes, pennen en ...

Skateboard uit plastic doppen: Wasteboard bakery

Dat je van afval heel wat puike dingen kan maken dat is een vaststaand ...

Hosting door Fraai