Schoenen voor spionnen van Oliver Sweeney

Ben je op zoek naar een bijzonder paar schoenen? Een paar schoenen waar een spion of James Bond jaloers op zou zijn en waar je toch comfortabel je stadse kilometers mee maalt? Dan is de Secret Shoe van Oliver Sweeney helemaal wat voor jou.

Schoenen voor spionnen

Deze schoen mag qua stijl dan misschien eerder doordeweeks zijn, het zijn de vernuftige gadgets die het verschil maken. Deze klassieke derbys bevatten immers minimaal 3 tools, waar de gemiddelde spion stikjaloers op zal zijn. Zelfs een telefoontje dat niet groter is dan een duim is ingebouwd.

Ben je echt een gadget freak dan kan je tot maximaal 12 tools gaan, 6 per schoen. Een mini-Zwitsers zakmes, een tracker, een lamp, USB, een kompas, een mini-videocamera en een telefoon: het kan allemaal. Waar al die spulletjes zitten verborgen? In de schoenzool. We zouden er niet proberen een luchthaven mee binnen te geraken, maar MacGyver zou er alvast wel blijf mee weten.

De veters van deze schoen zijn van Kevlar en alle tools zorgen ervoor dat je wat boven de grond zweeft. De schoenen zijn grotendeels samengesteld in Italië en van het beste leder vervaardigd. De schoen is verkrijgbaar in het zwart, donker- en lichtbruin. Goedkoop zijn deze stappers niet. Reken maar op 2.600 dollar voor een paartje. Maar daarmee ben je natuurlijk wel helemaal het heertje.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Yeezy Boost 350 V2

Je hebt iconische sneakers, waar we in een later artikel nog wel eens op ...

1821 Man Made…Omdat haren ook mogen verwend worden!

Ok, we geven het toe…Noem het metro-seksueel, hipster of God weet welk vakje je ...

Miss Waals Brabant Raphaella Deuringer vertelt haar toekomstdromen

Perfect tweetalig, het had misschien wel de ideale Miss België kunnen geweest zijn afgelopen ...

Hosting door Fraai