De eerste 15 minuten Call of Duty zijn heftig!

Afgelopen week is Call of Duty: WWII eindelijk gereleased. Het sein om ons voor een dozijn uur op te sluiten, ons te voorzien van genoeg energiedrankjes (sorry mijnheer doktoor), 5 Dr Oetkers, 10 zakken chips en onze telefoon op vliegtuigmodus te zetten tot morgenvroeg…om dan na twee uur slaap het ritme gewoon te herhalen.

En of het de moeite zal zijn! Het eerste kwartier van de singleplayer kun je alvast hieronder even lchecken. Heftig, heel intens,…beter dan dit maken ze het niet! Wij voelen ondertussen ook dat de griep ons stilaan te pakken heeft. Misschien ineens een doktersbriefje voor een ganse week vragen?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Eindelijk, Monopoly voor echte valsspelers!

Break The Rules! Wie herkent dit niet? Je bent thuis of op café een ...

Atari maakt koffiebreak nog plezanter met deze tafel!

Koffiecorners…kijk naar je collega’s en je kan er zo een aantal uitpikken die de ...

WOII wordt opnieuw decor van nieuwe Call of Duty

Grote gamers zijn we niet. Maar we bekennen, we gooien onze pedagogische en vaderlijke ...

Hosting door Fraai