De eerste 15 minuten Call of Duty zijn heftig!

Afgelopen week is Call of Duty: WWII eindelijk gereleased. Het sein om ons voor een dozijn uur op te sluiten, ons te voorzien van genoeg energiedrankjes (sorry mijnheer doktoor), 5 Dr Oetkers, 10 zakken chips en onze telefoon op vliegtuigmodus te zetten tot morgenvroeg…om dan na twee uur slaap het ritme gewoon te herhalen.

En of het de moeite zal zijn! Het eerste kwartier van de singleplayer kun je alvast hieronder even lchecken. Heftig, heel intens,…beter dan dit maken ze het niet! Wij voelen ondertussen ook dat de griep ons stilaan te pakken heeft. Misschien ineens een doktersbriefje voor een ganse week vragen?

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

RetroNintendoKopen.nl – voor al je video game nostalgie

Kijk jij ook nog met veel nostalgie terug naar die pixelachtige Mario op de Nintendo ...

Whatmatters doet beroep op een player!

Als het op ‘playen’ aankomt, moeten we toegeven dat wij op onze redactie weinig ...

FIFA 2018: WHATMATTERS was eerst!

Helden zijn we bij Whatmatters! Hoe we dat zo zeker weten? Als je tegelijkertijd ...