De eerste 15 minuten Call of Duty zijn heftig!

Afgelopen week is Call of Duty: WWII eindelijk gereleased. Het sein om ons voor een dozijn uur op te sluiten, ons te voorzien van genoeg energiedrankjes (sorry mijnheer doktoor), 5 Dr Oetkers, 10 zakken chips en onze telefoon op vliegtuigmodus te zetten tot morgenvroeg…om dan na twee uur slaap het ritme gewoon te herhalen.

En of het de moeite zal zijn! Het eerste kwartier van de singleplayer kun je alvast hieronder even lchecken. Heftig, heel intens,…beter dan dit maken ze het niet! Wij voelen ondertussen ook dat de griep ons stilaan te pakken heeft. Misschien ineens een doktersbriefje voor een ganse week vragen?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Eerste beelden en releasedatum Call of Duty: Black Ops IIII gekend! (video)

Leg thuis alvast de sofa, TV, spelconsole en koelkast even vast op 12 oktober ...

Preview: Assasin’s Creed Origins

Nope, diehard gamers zijn we niet, daar ontbreekt ons simpelweg de tijd voor. Maar ...

Plezier gegarandeerd met nieuw drankspel ‘The Awkward Storyteller’

Zuipspelletjes…we moeten toegeven dat we er in het verleden ons al wel eens hebben ...

Hosting door Fraai