3 fenomenale bars die je moet bezoeken

Nee, eerlijkheidshalve dien ik toe te geven, we hebben al deze bars niet bezocht. We hebben even bij de collega’s over het muurtje gespiekt. Let wel, we hebben het lijstje wel stevig ingekort. Wij komen dus met een selectie van 3 uitzonderlijke bars, die ons alvast een bezoekje meer dan waard lijken. Misschien kunnen we er wel samen naartoe trekken? Het eerste rondje is alvast van ons en wie weet het tweede ook nog wel!

Sky Bar 
Bangkok – Thailand

Rooftops heb je tegenwoordig overal, maar de hoogste bar ter wereld, daar moet je toch echt wel voor naar Bangkok. Op de 63ste verdieping van de Dome in The State Tower nip je van je drankje en heb je maar beter geen hoogtevrees. Een fenomenaal uitzicht en je kan lang genoeg blijven hangen om de nacht over te zien gaan in de dag.

Het Rock Restaurant
Zanzibar

Een bar in de rots op de zee, veel idyllischer maken ze het niet. Bij eb waad je door het water naar deze bar waar je ook een heerlijk stukje vis kan nuttigen. Ook zwemmen is bij vloed natuurlijk een optie.

Je moet wel wat geluk hebben, want er zijn maar 14  plekjes. Kijk wel uit als je je gaat bezatten. Bezopen zwemmen is niet evident, geloof ons.

Beacher’s Madhouse
Los Angeles – USA

Deze bar onder het Roosevelt Hotel is meer een theater dan een bar. Verkleedde pony’s, travestieten en panda’s, het loopt hier allemaal rond, meer nog ze zorgen voor de bediening. Hadden we al gezegd dat er ook lilliputters al vliegend drankjes bestellen? Heel wat beroemdheden vallen er te spotten en beleven er de wildste nachten. HIER moeten WIJ zijn!

Bron: Esquire / Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hosting door Fraai