Lais Ribeiro zal Fantasy Bra van 2 miljoen$ dragen op Victoria’s Secret Fashion Show

Mannen, noteer in jullie agenda 28 november. Neen, op die dag zal er geen veldritcross, Champions League voetbal of NBA Basketbal game op de agenda staan, neen…wel de Victoria’s Secret Fashion Show. Ideaal momentje met het lief…zij kijkt met volle interesse naar die nieuwe lingeriesetjes van het bekende Amerikaanse merk (lees als vol jaloezie naar die verschrikkelijk strakke lijven) en wij, mannen, mja…Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Taylor Marie Hill, Elsa Hosk, Martha Hunt, Adriana Lima, Stella Maxwell, Behati Prinsloo, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Josephine Skriver, Romee Strijd, Candice Swanepoel en Jasmine Tookes…moeten we er nog een tekeningetje bij maken?

https://www.instagram.com/p/Ba-DVzkArXV/?hl=nl&taken-by=laisribeiro

Dan rest ons alleen nog maar de vraag wie de ultieme droom van iedere Angel’s mag beleven, zij het dragen van de Fantasy Bra. En het antwoord is er. Dit jaar gaat deze eer en gelijk ook voor het eerst naar de 27-jarige ‘Brazilian-born bombshell and VS runway vet’, Lais Ribeiro.

“I never cried so much in my entire life — and I have a baby,” was de eerste reactie van de knapperd toen ze te horen kreeg dat ze het stukje textiel met de naam Champagne Nights Fantasy Bra, van 2 miljoen dollar rond haar ravissante lijf zou krijgen. “It was so emotional. I couldn’t believe it when they told me. It was so beautiful.”

https://www.instagram.com/p/Ba-A8OSgRi0/?hl=nl&taken-by=laisribeiro

De bling-bling BH, alles bijeen zo een 600 karaat, werd ontworpen door juwelier Mouawad en is een handgemaakt stuk met diamanten, gele saffieren, blauwe topaz in een 18 karaat gouden unieke Victoria’s Secret Dream Angels Demi Bra. Het kostte de ontwerper ongeveer 350 uur werk om de bijna 6 000 steentjes perfect te laten uitkomen.

“Who doesn’t dream about wearing the Fantasy Bra — I mean it’s an honor to be among Gisele [Bündchen], Candice [Swanepoel], Adriana [Lima], and all the big top models who have worn it in the past,” Ribeiro gushed. “I get too emotional talking about this. I have to work on that.”

https://www.instagram.com/p/Barqoj_gzgY/?hl=nl&taken-by=laisribeiro

Shanghai, China meer bepaald the Mercedes Benz Arena, ontvangt dit jaar de engeltjes en meer gasten dan ooit tevoren. ‘The runway’ zal ook het decor zijn voor het debuut in de samenwerking tussen VS en het Franse Balmain. Maar dat is niet iets waar Lais zal van wakker liggen voor de show.

“My family is very religious so I try to pray and to concentrate and focus and calm myself down — that’s all I do before the show,” she said. “Oh, and did I mention I’m wearing the Victoria’s Secret Fantasy Bra? You’re going to love it. It’s the most amazing thing I’ve ever seen.”

Wij zijn vooral heel beniewd en weten dat we nog 27 dagen, 2u en 30 min zullen moeten wachten om het uiteindelijke resultaat te zien.

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Dag Moeder, Dag Moeder…

Neen, mensen die wat verstand hebben van voetbalgeschiedenis weten dat dit een uitspraak was ...

Respect voor het verleden

Adidas, gaat al jaren mee en is een referentie in sneakers. Wat Whatmatters betreft ...

Ook Ann Van Elsen eert Hugh Hefner en laat oude naaktfoto’s heropleven

Dik tien jaar geleden poseerde voormalig Miss België Ann Van Elsen voor de lens ...

Hosting door Fraai