Corona brengt bier met THC op de markt!

Voor alle duidelijkheid…hoewel ze ons soms betichten van coke te hebben gesnoven (wegens gevat en alert), XTC-pillen te hebben binnengepakt (wegens ons ADHD-gedrag) of een joint te hebben gesmoord (als we weer eens met een smile op ons gezicht tam op de zetel hangen), drugs hebben wij nog niet aangeraakt. Alcohol daarentegen…schuldig.

Niet dat wij drugs promoten, integendeel, maar Als je bitch wil chillen is ’t geen probleem, dan ga ik erheen, ik kom niet alleen want ik heb drank en drugs, ik heb drank en drugs…

Er zou wel eens verandering in kunnen komen. Corona, een drankje dat wij wel eens nuttigen, komt met een biertje op de markt dat ook THC bevat, zij het zeer klein geconcentreerd, en dat je direct in zuiderlijke sferen zal brengen.

Het bedrijf achter Corona, Constellation Brands, heeft namelijk geinvesteerd in het bedrijf Canopy Growth Corp. Zo bezit Corona nu maar liefst 10% van dat bedrijf. Canopy is het grootste bedrijf ter wereld dat in cannabis handelt. Nu is er het idee om een bier te ontwikkelen gemixt met THC (de chemische stof waarvan je high wordt).  We hebben het dus niet meer over stoned of dronken…we hebben het over ‘stronken’. Toch zal het allemaal nog wel meevallen. De nieuwe Corona zal de hoeveelheid THC binnen de perken houden zodat het gewoon een heerlijk verfrissend drankje gaat worden!

Schol!

Credits: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Morning Recovery: nooit meer katers!

Wat je op maandagochtend kan gebruiken? Misschien wel een drankje om die vervelende kater ...

De leukste food markets in Europa: 6 tips

Dat we bij Whatmatters wel van een lekker knabbeltje houden (en dan bedoelen de ...

De perfecte winterbarbecue met Noki

Ok, het mag buiten dan barkoud zijn, maar we zijn toch geen watjes? Die ...

Hosting door Fraai