Converse x Taylor: Golf Le Fleur

Als een Amerikaanse rapper – Taylor – in dit geval en een sneakermerk (Converse) samenwerken dan kan daar wel eens een pareltje uit voortvloeien. Deze samenwerking mondde in ieder geval uit in een nieuwe collectie Golf Le Fleur. Of je er wild van bent, dat bekijk je zelf maar even.

 Het gaat alvast om een kleurrijke samenwerking, waar iedereen die zweert bij zwart en wit, barstende hoofdpijn van zal krijgen. De collectie zal bestaan uit schoenen, bombers, shorts en hoodies, zodat je alles naadloos op elkaar kan afstemmen. De sneaker zelf zal voor om en bij de 100 euro verkrijgbaar zijn in drie kleuren: solar power (geel), green jolly (groen) en vanilla.

Vanaf 2 november zou de collectie leverbaar moeten zijn, weet alleen dat we hier in België meestal wel een tikkeltje achterlopen.

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Knappe Jana Van Steenbrugghe geeft ons Healthy Lifestyle advies!

Ok, we kunnen er niet om heen. Het wordt zomer en niettegenstaande we al ...

Mexicaans gesokt

Het leven is te kort om slecht gesokt door het leven te gaan, is ...

Hosting door Fraai