Altijd georganiseerd met KNOMO

Schrijfgerief, notablokjes en tassen: ondergetekende redacteur kan er niet genoeg van hebben. Als er merken met nieuwigheden uitpakken ben ik er dan ook als de kippen bij. Desnoods ga ik naakt over straat, maar zonder tas NOOIT.

KNOMO en je bent volledig georganiseerd

Het fijne label KNOMO pakt uit met een nieuwe collectie en dat moeten jullie dan ook geweten hebben. Opvallend rood is het thema en er is keuze zat. Zowel voor mannen als voor vrouwen overigen. Ideaal om de donkere maanden wat kleur te geven. De laptoptassen, sleeves en andere leuke hebbedingen zijn uiteraard ook in andere kleuren verkrijgbaar, voor wie het wat soberder wil.

Ben je net als mij een urban nomad dan is de KNOMO collectie zeker het overwegen waar. Stijlvol, kwalitatief en lekker strak. Mijn favoriet? Sowieso de Hanover-briefcase, ideaal voor mijn laptop, boekjes en andere rommel die ik overal met me meesleep.

Bestellen doe je online!

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Zo rol je een broek op!

Neen, het heeft niets te maken met het feit het deze lente en zomer ...

De kleren van het lijf

Het moet niet altijd high fashion zijn bij Whatmatters, soms is gewoon praktisch al ...

Casting Call Ocean Couture by Whatmatters: Ines Paron

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...