Job nodig maar geen ervaring? Hier verdien je 220 000€ per jaar

Wij behoren nog net tot de Millennials, oftewel gen Y, én de generatie die geboren werd tussen 1980 en 2000. Wij zijn dus kinderen van de babyboomers en opvolgers van de generatie X. Een generatie die opgegroeid is in een technologische revolutie en over het algemeen sociaal, maatschappelijk betrokken, creatief en ruimdenkend zijn.

Tegelijk hebben we het ook moeilijk. De prijs van een deftige woning swingt de pan uit en met een normaal hypotheek kan je misschien nog net een appartement in de rand van de stad op de achtste verdieping neerleggen. Voor zij die meer willen…wij hebben misschien wel dé oplossing!

Het Britse vastgoedbedrijf Allsop & Allsop zoekt namelijk iemand die hun team komt versterken. Niet in het koude en regenachtige Londen, nee, wel in het hete Dubai. Ze bieden een belastingvrij loon  van 200.000 pond per jaar. Kwalificaties? Neen, een ijzersterke persoonlijkheid, een baas in het verkopen én iemand die tegen een beetje hitte kan…Dubai in de zomer, weet je wel!

Hoe krijg je de job?  “Je moet op komen dagen, binnen lopen en meteen de gehele ruimte veroveren.”  Niet meteen de standaard sollicitatieprocedure lijkt ons. Maar, zie je jezelf binnen een aantal jaar een theetje drinken tussen de sjeiks, met die vette Rolls inclusief harem knappe vrouwen? Wel, stuur dan je CV en ijzersterke motivatiebrief naar careers@allsoppandallsop.com. Wie weet zit jij niet 8 hoog in de blokken van Linkeroever en leef jij als een baas in Dubai!

 

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

6 businesslessen van RAIOLA

Bij Whatmatters zijn we wel fan van Esquire, meer nog ooit hopen we hetzelfde ...

2 makkelijke manieren om rijk te worden

Makkelijk rijk worden? Het kan! Met een beetje creativiteit en durf speelden onderstaande rekels ...

Iwert Dijkema: de Dan Bilzerian van Nederland!

Dan Bilzerian die kennen jullie waarschijnlijk wel? De stinkend rijke Amerikaan die geen klap ...