WOLF & Flaneur Clothing l 2 x Belgische streetstyle

Fashionlabels schieten al langer als paddenstoelen uit de grond en toch denken ook wij erover binnenkort nog eens met een eigen lijn op de markt te komen. Iedereen wil toch bij WHATMATTERS horen?! In dit artikel belichten we alvast 2 labels die fijne spulletjes op de markt brengen.

FLÂNEUR CLOTHING

Dit Gentse merk wordt gerund door 2 jonge ondernemers die het leven met een flink korreltje zout nemen. Op die doelgroep mikken ze ook met hun kleding. Ergens tussen elegantie en arrogantie, daar mikken ze op. Een urban nomad die die stad beleeft en opslorpt. Iemand die niet op zijn mond gevallen is. Zouden ze willen dat wij het dragen?

Het label werd in 2016 opgestart door Dries en Seger, maar ondertussen zijn er ook Tobias en Mathias bijgekomen. Momenteel kan er enkel online geshopt worden en bestaat hun collectie uit sweaters, t-shirts, mutsen en nog wat gadgets zoals smartphone hoesjes en laptop sleeves. Kortom je vindt vast wel wat in hun assortiment. Wij gaan in elk geval voor het ‘Vedette’ t-shirt. Voor 25 euro kun je het niet laten liggen.

WOLF CLOTHING BRAND

Nog een nieuwkomer? WOLF CLOTHING BRAND. Een strak en stijlvol label dat mikt op de moderne gentleman. De wolf symboliseert karakter, intelligentie, vrijheid, kracht en ondernemerschap. Zo weet je meteen aan welke eigenschappen je moet voldoen om één van de stukken te mogen dragen.

Niels Wouters heeft alleszins een aantal fijne stukken in de aanbieding en is er vast van overtuigd de markt mee te gaan veroveren. Daar kunnen we alleen maar bewondering voor opbrengen. Een fijn t-shirt met oog voor details is voor €47,95 van jou. Wij zijn alvast fan.

 

You May Also Like

Ray-Ban & Ferrari…excellent en bliksemsnel

Uiteraard hebben wij als echte jongens wel een paar Ray-Bans in onze lade liggen. ...

Koop eens een NEUW jeans

Er was eens een Zweed en 2 Australiërs, … het lijkt wel het begin ...

Saint Laurent JOE Sneakers, een must have!

Eerlijk, wij zijn meestal super tevreden over Nike, Adidas en ja zelfs Puma sneakers. ...

Hosting door Fraai