Wij spelen verpleegstertje met Anne Van Den Kieboom

Hoe je het ook draait of keert, ooit worden wij verzorgd, krijgen we eten, worden we gewassen, krijgen we af en toe een spuitje en duwen ze onze rolwagen voor tv voor de 1894e heruitzending van FC De Kampioenen. Gezien de vergrijzing in de wereld, kan er dan ook niet genoeg manvolk zijn die ons en alle andere oudjes nog kunnen laten genieten van onze oude dag. Als we konden kiezen, zouden wij dan ook heel graag verzorgd worden door een knappe verpleegster. Dit gezegd zijnde, gingen we dan ook op zoek naar een knappe verpleegster die we de witte schort van het lijf gingen vragen.


Bij deze, dag jonge knapperd…vertel eens kort wie je bent?
Hii.. ik ben anne 27jaar opgegroeid in de kempen ondertussen van boerenmeisje geëvolueerd naar een echte stadse chick! Al denk ik wel aan verhuizen naar terug een boere dorpje. Hier zie ik mijn 2 kindjes liever opgroeien. Ja idd ik ben een mama 🙊. Binnekort start ik als zelfstandige in de thuisverpleging ook een grote stap en ik zie het volledig zitten.

De omgekeerde wereld…hier een stadsboy die ondertussen in De Kempen woont! Soit, waar ben je zoal dagdagelijks mee bezig?
Dagdagelijks zal ik dus veel bezig zijn met mijn job . Al zal ik ook veel tijd steken in mijn kindjes want dat is toch wel echt het allerbelangrijskste in mijn leven. Hiernaast ben ik na 6 jaar er uit te zijn geweest terug in de modelle wereld gerold…verder ben ik gepassioneerd door make-up en fotografie en ook daar steek ik af en toe wat tijd in. Het is een beetje mijn ontspanning 🙂

We moeten eerlijk bekennen dat dit ook een beetje de reden was waarom we je vroegen. Maar om het over waarom te hebben…waarom ben je ermee begonnen? 
Gho waarom? Eerlijk? 😂 Voor mijn vriend zijn verjaardag dacht ik, ik geef hem eens een persoonlijk cadeautje, zo iets echt van mezelf. Ik heb een boek laten maken met foto’s, uiteraard van mij, met daarin vrij sexy foto’s getrokken door een fotograaf. Mijn vriend heeft het boek wel 6 keer na elkaar goed bekeken en zei toen tegen mij “Wauw schat,…ga is terug in de modellenwereld! Gij gaat daar nogal geld me verdienen” 😂 Dat was eigelijk wel een goei zetje in de rug want eerlijk gezegd genoot ik echt van de fotoshoot.  Zo efkes eens ‘off-mommy’ zijn!

Potverdekke…aan de vrouwen achter onze redactie…als je nog geen kerstcadeau gekocht of in gedachten hebt? Maar terug even naar u…waarin onderscheid jij jezelf van anderen?
Ueehmm.. moeilijke vraag.
Zo zijn we dan…
Ik denk niet dat je mij het typische blonde meisje kan noemen. Ik ben soms wel prettig gestoord, een losbol met droge humor…ze zeggen ook wel ‘One of the Boys’.

Dat treft…ooit onze damescollectie T-shirts gezien? Maar ga gerust even verder… 
Al ben ik ook een gevoelig meisje, ik help graag anderen en voor velen ben ik wel die schouder om op te huilen.
Dat gaan we hier niet doen…tmag allemaal wat luchtiger vandaag! Heb je eigenlijk een favoriete quote?
Heeel cliché misschien maar echt YOLO!

Hééééél cliché ja! 
Je leeft maar één keer hé? Maak er het beste van en ja, dat houdt in risico’s nemen. De veiligste weg is niet altijd de leukste weg toch?
Correct! We volgen je ook op Instagram…waarom raad je mensen aan je hier te volgen?
Ge moet me gewoon volgen, gewoon omdat ik dat leuk vind! Haha! Neenee, effe serieus,  je zal het sowieso boeiend vinden hoor! Ik post elke dag nieuwe dingen, heb heel wat fotoshoots in aantocht dus er komen weer veel nieuwe foto’s bij om te kunnen liken 🙂

Je vertelde al dat je een vriend had…
Ja, ik heb een vriend. Eéntje die mij echt steunt in al mijn keuzes. Trots is op mij en altijd voor mij zal opkomen. Hij heeft wel karakter maar dat heb ik echt nodig! Like I said, I am one of the boys! 😂 ah ja, hij is trouwens ook een super papa & pluspapa. ❤

Nice! Nog een ultieme tip voor alle mannen? 
Tips voor manne tgoh…kort en bondig “Keep it simple”
Genoteerd! Ga je nog uit? Zoja, waar?
Stappen doe ik niet veel en als ik dat doe heb ik toch meestal spijt. Weinig slaap en kindjes is geen topcombinatie! Ik ga liever naar de fillm, een sushibar, paar cocktails en genieten van “me”- of “we”- time. Of zo is een girlsnight Netflix en lekker eten! 😍 Want ja, lekker is dan ook echt mijn grote zonde. Ik ben vooral verslaafd aan zoute chips! Soms eet ik dat zelfs als ontbijt! 🙊😂

Speciaal geval gij! Een laatste vraagje, wat is je ambitie nog?
Mijn ambitie is vooral bezig blijven zoals nu met de hoop overal in te groeien. Maar bovenal gewoon gelukkig blijven!

En gezond!!! Merci voor jouw kostbare tijd Anne en veel succes met alles wat je nu verder onderneemt! En als je nog eens een shoot hebt, stuur ook ons even de fotoboek! Voor alle anderen, je kan ze gewoon volgen op Instagram! Doen!

Credits: KLS Photography

You May Also Like

Vrolijk en spontaan maakt van Natalie Verhelst niet te weerstaan…

Vandaag gaan we het niet te ver zoeken. Uiteraard weten wij dat er in onze ...

Snik! Knapperd Julie Van den Steen stopt met radio!

Julie? Met wie moeten wij nu vrolijk wakker worden?  Onze favoriete radiostem Julie Van ...

Hot, Hotter, Hotst…Annelies Törös deelt haar vakantiefoto's!

En hoe de Westkust van de US of A nog heter wordt… Tof, die ...

Hosting door Fraai