Paradijselijk wonen in waanzinnige villa op de Bahama's

Word schandalig rijk…een uitspraak die we meermaals op ons netvlies gebrand of door onze buis van Eustachius gepompt krijgen. Maar wat doe je als je net de Euromillions gewonnen hebt? Leven op een wit strand tussen palmbomen? Rijden met de meest exotische auto’s? Wel, voor zij die andere creatievelingen nodig hebben hierbij te helpen je geld door ramen en deuren te smijten, raden we de architecten van OZ Architect aan.

De mannen gevestigd in Amsterdam, hebben de gruwelijke villa, The Diamond House, genaamd ontworpen. Een unieke villa op een stukje paradijs van 1100 vierkante meter aan de kust van de Exuma-wijk op de Bahama’s.

Een villa waar menig celebs, scheefschaatsende voetballers of dikke CEO’s jaloers op kunnen zijn want met haar hoge betonnen muren, creëert het niet alleen een gevoel van privacy voor de bewoners, het sluit de villa onmiddellijk af van de omgeving. Lunchen in je blote kont met uitzicht op de zee in gezelschap van een nog naakter Victoria’s Secret model…het kan! Er is ruimte voor een garage en gastenkamers en voor de rijke vrienden die liever met de boot op bezoek komen, aan de pier is ruimte genoeg om een dik jacht te laten aanmeren. Waar wachten we op? 5+2 juiste?
 Bron: FHM.nl

You May Also Like

Knapperd Natasia Goemans scoort!

Hoewel er een link is tussen de ravissante Natasia en voetbal (komt straks aan ...

Leven in het nu met Tarissa de Wit

Hallo Gouda…een stad dat haar naamsbekendheid voornamelijk dankt aan een vijftal producten: kaas, kaarsen, aardewerk, ...

Whatmatters recenseert: Le Fidèle (***1/2)

Een kort marktonderzoek naar onze lezers gaf ons nieuwe inzichten. Wat ontbrak er nog ...

Hosting door Fraai