Pamela Anderson gaat nog eens naakt!

Noem hét sekssymbool van de jaren ’90 en er rolt maar één naam over iedere jonge viriele kerel zijn lippen…Pamela Anderson. Talloze keren vergaapten we ons aan de meeste heerlijke fotoshoots. Playboy om er bijvoorbeeld één te noemen. Maar als je denkt dat ze op haar 50 ondertussen genoeg heeft van uit de kleren te gaan, hebben we het mis. De voormalig Baywatch babe is zowaar nog uit de kleren gegaan voor het magazine King Kong.
https://www.instagram.com/p/BaWwo2khhWT/?taken-by=kingkongmagazine
En King Kong, dan hebben we het niet over andere hoofdrolspelers uit haar films. Waarom we hier even naar verwijzen? Aan het blad verteld ze: “Ik ben gek op seks, maar ben ook een romanticus”. Ze ging ook nog iets verder…“Ik ben dol op verliefd zijn. Passie, kunst, dans. Het brengt me in vervoering, maar houdt me ook met twee voeten op de grond”, Dat laatste hebben we onder andere kunnen zien met ex-echtgenoot Tommy Lee, bijnaam King Kong. Hier moeten we geen tekeningetje bij maken…
https://www.instagram.com/p/BaB5rG3Bd2E/

You May Also Like

Primeur: Playboy komt met transgender als Playmate!

Ze blijven met primeurs gooien bij Playboy. Na het overlijden van de ‘Godfather van ...

De billen van Gwen maken ons helemaal Zen

Blijven gaan! Voor wie Gwen niet kent, Gwen is een 30-jarige Nederlands presentatrice, die vooral ...

Vlaamse schone prikkelt Instagram met pikante foto's

Wie heeft er al van Rubia Mood gehoord? Trouwe volgers van Whatmatters en onze ...

Hosting door Fraai