Op zoek naar het genot van de Cul-de-Sac! (nsfw)

Vogelen we doen het allemaal wel eens of dat hopen we toch als je ouder bent dan 16. Wij proberen je geregeld door het labyrint van het vrouwelijke lichaam te gidsen, zodat je haar optimaal kan plezieren. Uiteraard steeds zonder aan genot in te boeten, we blijven immers mannen!

Dieper dan de G-spot

Nu heb je ongetwijfeld weleens van de G-spot gehoord, of dat hopen we toch voor je vriendin, vrouw of bijslaapje, maar er is meer dan dat. Dit geheim moet je echter nog dieper gaan zoeken. Puur goud vind je ook niet net onder het aardoppervlak!

Deze mythische plek wordt ook de Cul-de-Sac genoemd. Het gaat hier om het allerdiepste uiteinde van de vagina. Een plek verscholen achter de baarmoederhals, waar je als gewone sterveling waarschijnlijk nooit van zijn leven komt. De officiële benaming is trouwens: fornix uteri.
Wil je dit plekje aanroeren met je stengel, dan zal je toch een heel specifieke positie dienen in te nemen. Groter dan gemiddeld geschapen zijn, schijnt ook te werken. De positie die je dient aan te nemen is volgens de vakliteratuur de ‘Butterfly’.

Wij wensen je al veel pret en veel succes. Laat ons weten hoe je tocht naar de hemel verliep en stuur ons een kaartje als je er bent, of laat haar een kaartje sturen natuurlijk. Ze mag wel iets terugdoen!
Bron: Men’s Health

You May Also Like

De voor- en nadelen van een trio

De mannen van Manners, dat zijn helden waar we nog ontzettend veel van kunnen ...

8 tips voor meer Tinder succes!

Mannelijk en single? Jij zit op Tinder (nee, dat is geen vrouwennaam), of dat ...

7 tekenen dat je relatie op is

Is je relatie naar de knoppen, maar besef je het zelf nog niet? Dan ...

Hosting door Fraai