Op zoek naar het genot van de Cul-de-Sac! (nsfw)

Vogelen we doen het allemaal wel eens of dat hopen we toch als je ouder bent dan 16. Wij proberen je geregeld door het labyrint van het vrouwelijke lichaam te gidsen, zodat je haar optimaal kan plezieren. Uiteraard steeds zonder aan genot in te boeten, we blijven immers mannen!

Dieper dan de G-spot

Nu heb je ongetwijfeld weleens van de G-spot gehoord, of dat hopen we toch voor je vriendin, vrouw of bijslaapje, maar er is meer dan dat. Dit geheim moet je echter nog dieper gaan zoeken. Puur goud vind je ook niet net onder het aardoppervlak!

Deze mythische plek wordt ook de Cul-de-Sac genoemd. Het gaat hier om het allerdiepste uiteinde van de vagina. Een plek verscholen achter de baarmoederhals, waar je als gewone sterveling waarschijnlijk nooit van zijn leven komt. De officiële benaming is trouwens: fornix uteri.
Wil je dit plekje aanroeren met je stengel, dan zal je toch een heel specifieke positie dienen in te nemen. Groter dan gemiddeld geschapen zijn, schijnt ook te werken. De positie die je dient aan te nemen is volgens de vakliteratuur de ‘Butterfly’.

Wij wensen je al veel pret en veel succes. Laat ons weten hoe je tocht naar de hemel verliep en stuur ons een kaartje als je er bent, of laat haar een kaartje sturen natuurlijk. Ze mag wel iets terugdoen!
Bron: Men’s Health

You May Also Like

Anale seks, taboe of? Zo pak je het aan!

Geef het maar toe…hoewel er nog steeds een taboe heerst over anale seks, dromen ...

Zo gebruik je de friendzone om die knappe chick te scoren!

Ondergetekende is er in het verleden ooit in geslaagd om na een maand of ...

3 privésauna's om van te smelten

Relaxen, ja daar kunnen we wat van bij de Whatmatters redactie. Sauna’tje links, massage ...

Hosting door Fraai