Met de Waytap tap je altijd en overal een biertje

Bier uit een blikje is ok, bier uit een flesje is beter, maar the real stuff komt natuurlijk vers uit de tap. Het kon dan ook niet langer uitblijven: iemand die elk blikje of flesje omtovert in een mini-tapje. Enter de WAYTAP.

Altijd en overal getapt bier

De rekels achter Fyzzics Waytap komen met dit gadget op de proppen, dat een echte bierliefhebber ongetwijfeld zal weten te pruimen. Het grote voordeel? Geen geklooi met koolzuur of andere accessoires die je het leven zuur maken. Gewoon je flesje of blikje erin pleuren en klaar, moeilijker is het niet. Hendel overhalen en proeven maar.

Het geheim achter deze tap? Geluidsgolven, die de perfecte schuimkraag regelen. De tap zelf regelt de druk. Het toestel werkt op 4 AA batterijen en dat is eigenlijk alles wat je nodig hebt, behalve natuurlijk een voorraadje bier. Je geniet van een optimale smaak, kan met alle biersoorten uit de voeten en je neemt het makkelijk mee.
Wat dit perfecte gadget voor in de man cave kost? 169,99 dollar. Bestellen kan je via de website.

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Moon: je zwevende camera voor in huis

Ben je geregeld van huis en wil je je vrouw in het oog houden? ...

De nieuwe Rado Ceramica designed by Konstantin Grcic

Horloges zijn voor ons vaak als kunst. Een perfect ontworpen horloge, daar kan onderstaande ...

TW Steel Maverick

Ook al hebben we een polsje dat we qua dikte kunnen vergelijken met een ...