Kunstenares toont dikke middelvinger tegen naaktbeleid social media

(Artistiek) Naakt en social media gaan blijkbaar nog steeds niet hand in hand. Dat hebben we zelf aan de lijve ondervonden toen Jens voor de tweede keer (en nu zelfs voor 30 dagen) geblokt is op Facebook. Nochtans was er geen vogelstreep of tepel te bespeuren.
https://www.instagram.com/p/BZFahTqAdOO/?taken-by=scientwehst
Zo ook niet bij de Italiaanse kunstenares Giullia. De vurige Italiaanse vuurt de ene na andere expressieve soms redelijk seksueel, doch enkel suggestieve getinte foto’s op haar volgers af. Hiermee voert ze dan ook een protestactie tegen het naaktbeleid van sociale media als Instagram, Facebook en andere vrienden van Mark Zuckerberg.

En zoals het een echte kunstenares hoort, heeft ze schijt aan censuur. Zelfs haar telt zelfs niet het aantal likes, views, volgers…neen, ze wil zich tonen en, anarchistisch ze is, gewoon protesteren tegen het naaktbeleid. En wij? Wij steunen! Een like van Jens zal ze alvast niet verzamelen daar hij nog 26 dagen moet wachten alvorens hij nog eens iets kan en mag consulteren.

“Ze creëren een façade waarin het lijkt dat we alle vrijheid hebben om te posten wat we willen, ondertussen buiten ze ons uit voor onze data en content.” Zo gezegd besloot ze tot het randje van het naaktbeleid te gaan. De grens tussen acceptabel en onacceptabel van haar foto’s is filterdun. En wat vinden wij? Wij steunen! Een like van Jens zal ze alvast niet verzamelen daar hij nog 26 dagen moet wachten alvorens hij nog eens iets kan en mag consulteren.

Credits: Instagram/Twitter
 

You May Also Like

Bianca, dochter van Jean-Claude Van Damme mag er zijn!

Neen, wij willen geen ruzie met de papa… Mannen die hun zinnen op de ...

Van het leven genieten met Posterbabe Yenna Van Woensel

We kregen een tof berichtje in onze mailbox. Jasmijn Dijk van Posterbabe vroeg ons ...

Vallen en weer opstaan met Kim Dumazy!

Karakter dat heb je of dat heb je niet zeggen ze. Daar moet je ...

Hosting door Fraai