Koop haar lingerie met jouw initialen in!

Nog een goede 1880 uur en het is weer zover. Dan moeten we met de beste kerstcadeautjes komen aandraven. Altijd lastig om te bedenken wat je je vriendin dit jaar voor kerst geeft. Dit jaar hebben wij alvast de oplossing voor jou! Lingerie werkt altijd met uitzondering na en stevige ruzie…vergeet het dan maar! Kerst dus!

https://www.instagram.com/p/BYCw2B3nCI1/?taken-by=chptrs.official

Tijdens Kerst mag het allemaal wat exclusiever, mooier, specialer,…unieker! Zo kan je bij het lingeriemerk chptr-S, enkel voor de feestdagen, je initialen in de lingerie laten borduren. Voor jou sowieso een succes, en je vriendin kan er vast om lachen. Ronddartelen met de initialen van het vriendje op kont en borsten…toegewijde dames willen dit stiekem echt wel!

Let op…deze unieke mogelijkheid zal enkel beschikbaar zijn in november en december en slechts op 2 stuks uit de collectie! Stuks die beginnen tellen vanaf 60€! Je weet wat te doen! Ga  al snel HIER of op Instagram maar eens kijken!

https://www.instagram.com/p/BX25JLkn2Ka/?taken-by=chptrs.official
Credits: Instagram

You May Also Like

Haal je inner James Bond naar boven met de Pyro Pen

Dat een naam soms heel simpel kan zijn, bewijst de Pyro Fire Shooting Pen. ...

Heetste en lenigste Rode Duivel-supporter is Joke van de Velde!

Nog 29 dagen, 22 uur en een roedel minuten zijn we verwijderd van een ...

Dit waren de heerlijkste babes tijdens het eerste weekend Tomorrowland

Een kleine bloemlezing! Afgelopen weekend vond in De Schorre in Boom het eerste van ...

Hosting door Fraai