Instababe deelt per ongeluk sekstape met volgers!

Een smartphone of een camera in de slaapkamer…het kan verregaande gevolgen hebben. Denk maar aan Paris Hilton, Kim Kardashian of één of andere Vlaams model waarvan de video’s te grabbel liggen. Soms is het dan ook een beetje zelf gezocht. Jaloerse ex-vriendjes of pochende bijna ex-vriendjes laten wel eens iets lekken…en dan hebben we het niet alleen over hun pretstengel. Echter, soms kan je er zelf niet echt aan doen. Dat ondervond social media fenomeen Kristen Hancher aan haar ravissante lijve…   

NYC

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on

Hoe het gebeurde? Zij lag in haar bed te spelen met haar mobieltje toen haar vriend Andrew met wel wat andere plannen in het achterhoofd erbij kwam. Die laatste begon wat te friemelen en toen Kristen heet genoeg stond, was het moment gekomen haar smartphone aan de kant te gooien. Helaas gooide ze net niet ver genoeg en in het heetst van de strijd duwde Kristen met haar heerlijke kont op een toets van het toestel. Gevolg…3,9 miljoen volgers konden op dat moment de horizontale tango live meevolgen. kanttekening, het ging wel vooral om het geluid want de uitgezonden beelden waren nogal wazig en er waren natuurlijk geen 3,9 miljoen van haar volgers online. Uiteindelijk zouden ‘slecjts’ 14.000 mensen het filmpje live bekeken hebben.

https://www.instagram.com/p/BY6F0A3lXOA/?taken-by=kristenhancher

Geluk bij een ongeluk natuurlijk. Dat het uiteindelijk zo weinig mensen had bereikt ligt aan de povere prestaties van de jongeheer in kwestie. Hij hield het maar drie minuten vol.  Zelf blijft ze er nuchter bij. “Doe alsof het nooit gebeurde,” liet ze haar volgers weten. “Dat ga ik ook doen.” Dat laatste snappen we wel…als de boel al afgebonjourd is na drie schamele minuten.

Comment "❤️" if I don't follow you yet! I'm going on a spamming spree

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on

You May Also Like

Golfster Paige Spiranac is één van de sterren van Sports Illustrated Swimsuit Edition 2018

Straks is het zover en dan komen we er ongetwijfeld uitgebreid op terug! Aangezien ...

Een speelse Germaine, meer moet het vandaag niet zijn

Wat een natural beauty!  In 2017, op haar zeventiende, deed deze knapperd een poging ...

Gordana Radovic, betoverend mooi en adembenemend elegant

Modellen zijn onbereikbaar en modellen eten niet. Het zijn maar 2 stellingen die Gordana ...

Hosting door Fraai