Ijzersterk of eigenlijk nog sterker die PIONEER WALLET

Wat je met een portefeuille bent die sterker is dan staal? Waarschijnlijk geen hol, maar cool is het wel! Niet minder dan 3 jaar research zijn er aan de PIONEER WALLETS 10X SERIES aan voorafgegaan, maar daar krijg je dus wel een stevig baasje voor in je broek- of binnenzak.

Sterker dan staal

De portefeuilles zijn gemaakt van Ultra-High-Molecular-Weight-Polyetheylene en zou tien keer sterker zijn dan staal. Laat Superman nu maar afkomen, het materiaal wordt dan ook meestal gebruikt in militaire kringen. Ok, het mag misschien wat overdreven zijn voor een portefeuille, maar dat is geen ramp lijkt ons.

De minimalistische portefeuille is alvast verkrijgbaar in drie kleuren. Vanaf 60 dollar heb je er al eentje, al kost een iets groter exemplaar al snel 85 dollar. Als je dan toch bezig bent kan je misschien ook een iPad latop sleeve op de kop tikken. Leun achterover en laat er rustig een auto overrijden zouden we zeggen!

Facebook
 

You May Also Like

Huawei dist Apple op geniale wijze

De ‘vijand’ pakken op zijn zwakke plaats… We moeten het aangeven, humor en een ...

Vliegen over het water met de Kitty Hawk Flyer

Nu zijn drones sowieso leuk speelgoed, maar de Kitty Hawk Flyer gaat een stapje ...

Motorola lanceert Edge+ met 108MP camera

En dat is nog lang niet alles… “Say goodbye to the same old, and ...

Hosting door Fraai