HOPii l Je eigen microbrouwerij op je aanrecht

Het is weekend, we zijn mannen, dus het is weer hoog tijd om in het bier te vliegen. Met deze stelling hadden we bij ‘logica’ waarschijnlijk ongetwijfeld geknald, maar wij brengen het al bij al liever in praktijk. Enter de HOPII Microbrewery. Tamzakken als we zijn moeten we dan zelfs de redactie niet meer verlaten!

Craftbier op het aanrecht

Een zorgvuldig getapt craftbiertje bij je thuis, dat is wat de HOPII voor je doet. Het mooie? Je moet geen fluit van brouwen kennen. De ingrediënten worden geleverd, de productie gemonitord en het toestel geeft een signaal wanneer je bier klaar is om te drinken. Wat heb je nog meer nodig?

Het project loopt momenteel op Kickstarter en de rekels achter het concept beloven alvast beter bier dan bij eender welke andere thuistap. Veel meer dan de ingrediënten in de machine doen en op een knop drukken komt er niet bij kijken, maar het is wel een eyecatcher op je aanrecht of in je mancave. Bovendien reinigt het toestel zichzelf, dus daar moet je ook al niet van wakker liggen. Dat doe je misschien wel van te veel bier, maar dat is dan weer een andere zaak.

 
The early bird catches the worm is ook hier van toepassingen. Want de eersten die intekenen kunnen deze microbrouwerij bestellen voor 399 dollar. Er is al meer dan voldoende geld opgehaald, dus ergens midden volgend jaar zou het toestel bij jou kunnen staan blinken. Laat je vooral overtuigen door het filmpje en niet door ons gelul.
 

You May Also Like

Het romantisch kantje achter social media prinses Tabéa Timmermans

We bekennen…we hebben in het verleden al wel eens gelachen met Limburg. Hautaine Antwerpenaars ...

5 onbekende horlogemerken om te ontdekken

Iedereen heeft wel eens van Rolex, Breitling en Rodania gehoord, dat is geen kunst. ...

Whatmatters vrijgezellentip: Voetbalbowlen in Amsterdam!

Het hoeven niet altijd stripsters te zijn… Heb je nog eens plannen om met ...

Hosting door Fraai